BAŞKANIMIZ KAHVECİ, 101 ÇOCUĞUMUZA MAKAMI DEVRETTİ

CHP 27.04.2024 20:13:31 0
BAŞKANIMIZ KAHVECİ, 101 ÇOCUĞUMUZA MAKAMI DEVRETTİ
Kütahya Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, Cumhuriyet’imizin 101. yılı şerefine 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda 101 çocuğumuza makamını devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şehrimizde coşkuyla kutlanmaya devam ediyor. Bu kapsamda bir gelenek haline gelen makamların çocuklara devredilmesinde Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, örnek bir davranış sergileyerek Cumhuriyet’imizin 101. yılında 101 çocuğumuza makamını devretti. Makam koltuğuna oturan geleceğin başkanları ve yöneticileri, şehrimiz için düşündükleri fikirleri ve talepleri iletti.

Geleceğin ülke ve kent yöneticilerini kapıda karşılayarak tek tek ilgilenen Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, “Bu yıl, Cumhuriyet’imizin ilanının ikinci yüzyılı. Anlamlı bir gün aynı zamanda. İkinci yüzyılın da ilk yılı. Böylelikle bugün 101 çocuğumuz bu koltuğa oturacak. Atatürk, size emanet etti bu ülkeyi. Bizler de sizleri geleceğe hazırlayacağız. Hepinizi çok seviyorum” ifadelerini kullandı.

Programın sonunda Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, geleceğin başkanlarına hediyelerini takdim ederek uğurladı.
Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi

İZMİT BELEDİYESİ, BUĞDAY TARLASINDAN ELDE ETTİĞİ SAMAN BALYALARINI ÜRETİCİLERLE PAYLAŞIYOR

İZMİT BELEDİYESİ, SAĞLIKLI YAŞAM YÜRÜYÜŞÜNDE ANNELERİ UNUTMADI

İZMİT BELEDİYESİNİN ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL DÜZENLEDİĞİ KADINLAR MATİNESİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ