Başkanımız Halit Doğan’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

AK PARTİ 23.04.2024 17:15:10 0
Başkanımız Halit Doğan’ın  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

23 Nisan 1920 Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı, milletimizin egemenlik hakkını kayıtsız şartsız ilan ettiği, tarihimizde dönüm noktası olan çok önemli bir gündür. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 104’ üncü kuruluş yıldönümünü millet olarak, sevinç ve mutlulukla karşılıyoruz.
 

Bu anlamlı gün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilerek, milli iradenin ve bağımsızlığın önemli bir sembolü haline gelmiştir. Geleceğimizin teminatı olan en kıymetli hazinemiz çocuklarımızı; ülkesini ve milletini seven, vatanı için çalışıp üreten insanlar olarak yetiştirmek; kendi başına karar verebilen, eleştiren, kendine güvenen, donanımlı, girişimci, ufku geniş, değerlerine bağlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirmek ortak sorumluluğumuz ve hedefimizdir.


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle çocuklarımızın heyecanını ve coşkusunu paylaşmak, bizim için büyük bir mutluluk ve gururdur.
Bu vesileyle, Cumhuriyetimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, aziz şehit ve gazilerimizi minnet, şükranla anıyor, tüm çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutluyorum.

 

 


Samsun,Samsun Belediyesi

Adapazarı Mayıs Meclisi Yapıldı

İLÇE KAYMAKAMI DOĞAN CAN KANDEMİRE VEDA PROGRAMI

BAŞKAN GENÇ KÜLTÜR MERKEZİ MÜJDESİNİ YİNELEDİ

Mobil Çocuk Kütüphanesi, Minik Gönüllere Dokunmaya Devam Ediyor

Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü (KASKİ) Sn. Yavuz Çağan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanımız Av. Mustafa İlmek'i makamında ziyaret etti.

Başkan Büyükkılıç’tan 4 İlçeye “Hayırlı Olsun” Ziyaretleri

KAYSO Heyetinden Başkan Büyükkılıç’a Tebrik Ziyareti

“Kömür Adam” Minik İzleyicilerini Bekliyor

Öğrenciler Tarık Buğra ve Mustafa Kutlu’yu Anlatacak

21.9°