CHP 8.10.2024 23:06:40 0
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, AMATÖR SPOR HAFTASI PROGRAMINA KATILDI

Başkanımız Ekicioğlu: Spor, birlik ve dayanışmadır.

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Balkan Şampiyonasına hazırlanan Ampüte Futbol A Millî Takımımız ile Amatör Spor Haftası nedeniyle, ilimiz protokolü olarak Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Stadyumunda organize edilen gösteri maçına katıldı.

7 Ekim 2024 Pazartesi günü Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Stadyumunda gerçekleştirilen programda bir konuşma yapan Belediye başkanımız Selahattin Ekicioğlu, şunları ifade etti:

“Amatör Spor Haftası nedeniyle bugün bir aradayız. Ampüte Futbol A Millî Takımımız balkan Şampiyonası öncesinde Kırşehir’de kamp yapmak istediler. Bize denk geldi ve hep birlikte bu güzel coşkuyu yaşayacağız. Ampüte Futbol A Millî Takımımızı getiren Mustafa Düger’e de teşekkür ediyorum. Az sonra Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi ile işbirliği içerisinde Ortez ve Protez Laboratuvarının açılışını da yapacağız. Dört yıl önce de Ampüte Futbol A Millî Takımımızı getirmişti ve 26-0 yenilmiştik. İnşallah bugün bizi ezmezler maçta. Amatör Spor Haftasını kutluyorum.”

Başkanımız Ekicioğlu daha sonra da Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin Pilot Üniversite Projelerinden olan ve İş İnsanı Mustafa Düger’in katkılarıyla, Sporcu Sağlığı Araştırma, Uygulama ve Termal Rehabilitasyon (SAUTER) Merkezi ile Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunun Ortez ve Protez Laboratuvarının açılışına katıldı.

Kırşehir,Kırşehir Belediyesi

MANAVGAT KİTAP GÜNLERİ’NE YOĞUN İLGİ