BAŞKANIMIZ, DÜĞÜN TÖRENLERİNE KATILDI NİKAH ŞAHİTLİĞİ YAPTI

MHP 26.07.2024 01:20:44 0
BAŞKANIMIZ, DÜĞÜN TÖRENLERİNE KATILDI NİKAH ŞAHİTLİĞİ YAPTI

Başkanımız, Hatice Şahin ve Fırat Ay çiftimizin düğün törenlerine katılım sağladı.

Başkanımız, Kelkit Ülkü Ocakları İlçe Başkanımız Mehmet Batuhan Yıldırım ve Esra Duran çiftimizin düğün törenlerine Milletvekilimiz Musa Küçük, İl Başkanımız Mete Kaya, Merkez İlçe Başkanımız Nuh Alparslan Durdu, Ülkü Ocakları Başkanımız Sadık Coşkun, İl Genel Meclisi Üyemiz Hasan Çicek, Belediye Meclis Üyemiz Şevki Aşkın, Belediye Başkan Yardımcımız Orhan Mazman, Gümsaş Genel Müdürümüz Gürhan Yılmaz ile birlikte katılım sağlayarak nikah şahitliğini yaptı.

Başkanımız, Çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Gümüşhane,Gümüşhane Belediyesi

BAŞKANIMIZ, HARSİT ÇAYI ISLAH PROJESİNİN DEVAM EDEN ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

BAŞKANIMIZ, HAZAL ARTUN VE EMRE SARAÇ KARDEŞLERİMİZİN DÜĞÜN MERASİMLERİNE KATILDI

Erzincan Bögert Mandalina Aromalı Maden Suyu üretimine başlanıldı.

BAŞKANIMIZ, HÜRRİYET CADDEMİZDE DEVAM EDEN KALDIRIM GENİŞLETME ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

BAŞKANIMIZ, YAYDEMİR KÖYÜ SAKİNLERİNDEN BAHATTİN ULUTAŞ'I EBEDİYETE UĞURLADI

BAŞKANIMIZ, TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ 18. BÖLGE TRABZON ECZACI ODASI TOPLANTISINA KATILDI

Başkan Esen Çiçeği Burnunda Üniversiteli Gençler ile Bir Araya Geldi