BAŞKANIMIZ, DÜĞÜN TÖRENLERİNE KATILDI NİKAH ŞAHİTLİĞİ YAPTI

MHP 26.07.2024 01:20:44 0
BAŞKANIMIZ, DÜĞÜN TÖRENLERİNE KATILDI NİKAH ŞAHİTLİĞİ YAPTI

Başkanımız, Hatice Şahin ve Fırat Ay çiftimizin düğün törenlerine katılım sağladı.

Başkanımız, Kelkit Ülkü Ocakları İlçe Başkanımız Mehmet Batuhan Yıldırım ve Esra Duran çiftimizin düğün törenlerine Milletvekilimiz Musa Küçük, İl Başkanımız Mete Kaya, Merkez İlçe Başkanımız Nuh Alparslan Durdu, Ülkü Ocakları Başkanımız Sadık Coşkun, İl Genel Meclisi Üyemiz Hasan Çicek, Belediye Meclis Üyemiz Şevki Aşkın, Belediye Başkan Yardımcımız Orhan Mazman, Gümsaş Genel Müdürümüz Gürhan Yılmaz ile birlikte katılım sağlayarak nikah şahitliğini yaptı.

Başkanımız, Çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Gümüşhane,Gümüşhane Belediyesi

Çankırı Zabıtasından Vefat Eden Meslektaşlarına Vefa

Başkan Esen Yeni Eğitim ve Öğretim Yılını Kutladı

Su Verimliliği Seferberliği ve Tedbirleri Eğitimi.

BAŞKANIMIZ, HASAN HÜSEYİN BOŞNAK’IN AİLESİ VE YAKINLARINA TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU

BAŞKANIMIZ, ZABITA TEŞKİLATIMIZIN KURULUŞUNUN 198. YILINI VE ZABITA HAFTASI'NI KUTLADI

BAŞKANIMIZ, ZABITA TEŞKİLATININ KURULUŞUNUN 198’İNCİ YIL DÖNÜMÜNDE ZABITA PERSONELİYLE BİR GELDİ

BAŞKANIMIZDAN, ŞEHİT JANDARMA UZMAN ÇAVUŞ YAVUZ GÜNEY’E BAŞSAĞLIĞI MESAJI