BAŞKANIMIZ, DÜĞÜN TÖRENLERİNE KATILARAK NİKAH KIYDI

MHP 31.08.2024 15:19:52 0
BAŞKANIMIZ, DÜĞÜN TÖRENLERİNE KATILARAK NİKAH KIYDI

Başkanımız, İl Başkanımız Mete Kaya, Belediye Başkan Yardımcımız Necati Yılmaz ve İl Genel Meclisi Üyemiz Hasan Çiçek ile birlikte, Burcu Duman ve Samet Şen çiftimizin düğün törenlerine katılım sağladı.

Başkanımz, İl Genel Meclisi Üyemiz Hasan Çiçek ile birlikte, Sultan Maz ve Temel Çiftçi çiftimizin düğün törenlerine katılım sağlayarak nikah merasimlerini gerçekleştirdi.

Başkanımız, İl Genel Meclisi Üyemiz Hasan Çiçek ile birlikte Neryan Özden ve Cemil Özgül çiftimizin düğün törenlerine katılım sağladı.

Başkanımız, İl Genel Meclisi Üyemiz Hasan Çiçek ile birlikte Fatmanur Ceylan ve Berat Koç çiftimizin düğün törenlerine katılım sağladı.

Başkanımız, İl Genel Meclisi Üyemiz Hasan Çiçek ile birlikte Serap Batur ve Metin Doğan çiftimizin düğün törenlerine katılım sağladı.

Başkanımız, İl Genel Meclisi Üyemiz Hasan Çiçek ile birlikte Şeyma Özen ve Recep Köksalan çiftimizin düğün törenlerine katılım sağladı.

Çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar dilerim. Dedi.

Gümüşhane,Gümüşhane Belediyesi

Belediye Başkanımız Sn. Bekir Aksun, Mevlid Kandili münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı

BAŞKANIMIZ, HARSİT ÇAYI ISLAH PROJESİNİN DEVAM EDEN ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

BAŞKANIMIZ, HAZAL ARTUN VE EMRE SARAÇ KARDEŞLERİMİZİN DÜĞÜN MERASİMLERİNE KATILDI

Erzincan Bögert Mandalina Aromalı Maden Suyu üretimine başlanıldı.

BAŞKANIMIZ, HÜRRİYET CADDEMİZDE DEVAM EDEN KALDIRIM GENİŞLETME ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

BAŞKANIMIZ, YAYDEMİR KÖYÜ SAKİNLERİNDEN BAHATTİN ULUTAŞ'I EBEDİYETE UĞURLADI

BAŞKANIMIZ, TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ 18. BÖLGE TRABZON ECZACI ODASI TOPLANTISINA KATILDI

Başkan Esen Çiçeği Burnunda Üniversiteli Gençler ile Bir Araya Geldi