BAŞKANIMIZ, DÜĞÜN TÖRENLERİNE KATILARAK NİKAH KIYDI

MHP 31.08.2024 15:19:52 0
BAŞKANIMIZ, DÜĞÜN TÖRENLERİNE KATILARAK NİKAH KIYDI

Başkanımız, İl Başkanımız Mete Kaya, Belediye Başkan Yardımcımız Necati Yılmaz ve İl Genel Meclisi Üyemiz Hasan Çiçek ile birlikte, Burcu Duman ve Samet Şen çiftimizin düğün törenlerine katılım sağladı.

Başkanımz, İl Genel Meclisi Üyemiz Hasan Çiçek ile birlikte, Sultan Maz ve Temel Çiftçi çiftimizin düğün törenlerine katılım sağlayarak nikah merasimlerini gerçekleştirdi.

Başkanımız, İl Genel Meclisi Üyemiz Hasan Çiçek ile birlikte Neryan Özden ve Cemil Özgül çiftimizin düğün törenlerine katılım sağladı.

Başkanımız, İl Genel Meclisi Üyemiz Hasan Çiçek ile birlikte Fatmanur Ceylan ve Berat Koç çiftimizin düğün törenlerine katılım sağladı.

Başkanımız, İl Genel Meclisi Üyemiz Hasan Çiçek ile birlikte Serap Batur ve Metin Doğan çiftimizin düğün törenlerine katılım sağladı.

Başkanımız, İl Genel Meclisi Üyemiz Hasan Çiçek ile birlikte Şeyma Özen ve Recep Köksalan çiftimizin düğün törenlerine katılım sağladı.

Çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar dilerim. Dedi.

Gümüşhane,Gümüşhane Belediyesi

KİCK BOKS KURSUMUZ BAŞLIYOR!

BAŞKANIMIZ, ŞANLI BAYRAĞIMIZI HARŞİT ÇAYI’NDAN ÇIKARAN İTFAİYE PERSONELLERİMİZİ MAKAMINDA AĞIRLADI

Zabıta ekiplerimiz tarafından kozmetik ürünleri satışı yapılan işletmelere denetim yapıldı.

BAŞKANIMIZ, ÜLKÜCÜ ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET VE DUALARLA YAD ETTİ

BAŞKANIMIZ, GÜMÜŞHANELİ MİLLİ ANTRENÖR VE SPORCULAR İLE BİR ARAYA GELDİ.

BAŞKANIMIZ, TURNUVAYA KATILAN TÜM TAKIMLARIMIZI TEBRİK ETTİ

BELEDİYEMİZ, YOL VE KALDIRIM DÜZENLEME İŞLEMLERİNİ ARALIKSIZ BİR ŞEKİLDE SÜRDÜRÜYOR

BAŞKANIMIZ, GÜMÜŞ OTEL KIR BAHÇESİ İLE KAHVE DİYARI İŞLETMESİNİN AÇILIŞINI KATILDI

Belediye Başkanımız Prof. Dr. Ötüken Senger, mahalle muhtarları ile biraya geldi.