BAŞKANIMIZ, DÜĞÜN MERASİMLERİNE KATILDI NİKAH KIYDI

MHP 1.07.2024 13:07:07 0
BAŞKANIMIZ, DÜĞÜN MERASİMLERİNE KATILDI NİKAH KIYDI

Başkanımız, Beyza Ulutaş ve Yunus Emre Ağaç çiftinin düğün törenlerine katılım sağlayarak çiftimizin nikah merasimini gerçekleştirdi.

Başkanımız, Bahar Özyer ve Özgen Erdem çiftinin düğün törenine katılım sağlayarak çiftimizin nikah merasimini gerçekleştirdi.

Başkanımız, Şeyma Devran ve Emrah Yeşil çiftinin düğün törenine Milletvekilimiz Sayın Musa Küçük, Milliyetçi Hareket Partisi Gümüşhane İl Başkanımız Sayın Mete Kaya ve Arzular Kabaköy Belediye Başkanımız Sayın Çetin Rıza Tanış ile birlikte katılım sağlayarak, Arzular Kabaköy Belediye Başkanımız Sayın Çetin Rıza Tanış ile beraber çiftimizin nikah merasimini gerçekleştirdi.

Çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Dedi.

Gümüşhane,Gümüşhane Belediyesi

BAŞKANIMIZ, ALEYNA İÇEN VE ATİLLA BOŞNAK ÇİFTİMİZİN NİKAH AKİTLERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

BAYBURT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜNDEN, BAŞKANIMIZA ZİYARET

GÜMÜŞHANE OFF-ROAD KULÜBÜNDEN BAŞKANIMIZA ZİYARET