BAŞKANIMIZ, BİLEK GÜREŞİ SPORCULARIMIZI VE ANTRENÖRÜMÜZÜ TEBRİK ETTİ

MHP 14.09.2024 21:47:53 0
BAŞKANIMIZ, BİLEK GÜREŞİ SPORCULARIMIZI VE ANTRENÖRÜMÜZÜ TEBRİK ETTİ

Başkanımız, Moldova’da düzenlenen Dünya Bilek Güreşi şampiyonasında Milli takım antrenörümüz Davut Altuntaş önderliğinde; Büyük bayanlarda 65 kg sol kol dünya şampiyonu Rabia Kayahan’ı, 23 yaş altı bayanlarda 55 kg sağ-sol kol dünya şampiyonu Şükriye Yılmaz’ı, büyük erkekler 55 kg sağ-sol kol dünya 3.’sü Berat Yıldırım’ı, 18 yaş altı 70 kg erkekler sağ kol dünya 3.’sü Muhammed Yasir Dalma’yı, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Mücahit Atalay'ı, Spor Hizmetleri Müdürümüz Selahattin Taş'ı, Spor Hizmetleri Şube Müdürümüz Musa Çelik'i, ve Antrenörümüz Davut Altuntaş’ı makamımızda ağırlayarak, değerli sporcularımızı ve antrenörümüzü başarılarından dolayı tebrik edip, hediyelerini takdim etti.

Davut Altuntaş hocamızı ve sporcularımızı Gümüşhane’mize yaşattıkları gurur için tebrik eder, başarılarının devamını dilerim, dedi.

Gümüşhane,Gümüşhane Belediyesi

Başkan Esen Çiçeği Burnunda Üniversiteli Gençler ile Bir Araya Geldi

BAŞKANIMIZ, İNCİ AKSU VE FURKAN BIYIK KARDEŞLERİMİZİN NİKAH ŞAHİDİ OLDU

BSK Asfalt Plenti Tesisimiz Üretime Başladı

BAŞKANIMIZ, YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ HAYIRLI OLMASI TEMENNİSİNDE BULUNDU

GÜMÜŞHANE BELEDİYESİ, ULAŞIM KARTLARINDAN FAYDALANAN VATANDAŞLARA GÜNCELLEME ÇAĞRISINDA BULUNDU

Mahalle Ziyaretlerimiz Devam Ediyor

1-7 Eylül Zabıta Haftası

Gecemiz de Gazi Kars , Gündüzümüzde Gazi Kars!

Kapalı Otobüs Durakları yapım işi devam ediyor.