BAŞKANIMIZ, ANKARA’DA BAŞTA İÇİŞLERİ BAKANLIĞIMIZ OLMAK ÜZERE BİRÇOK KURUMA ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİK

MHP 4.10.2024 08:37:14 0

Başkanımız, Milletvekilimiz Sayın Musa Küçük ile birlikte Ankara’da başta İçişleri Bakanlığımız olmak üzere birçok kuruma ziyaret gerçekleştirdik. Ziyaretler kapsamında Gümüşhane’mizin güncel konuları hakkında istişarelerde bulunduk. Oldukça verimli geçen bu ziyaretler noktasında samimi ilgi ve alakasından dolayı İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’ya ve bize bu ortamı sağlayan Milletvekilimiz Sayın Musa Küçük’e şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkür ederim, dedi.

Gümüşhane,Gümüşhane Belediyesi

“Vatandaşlarımıza Daha Konforlu Bir Ulaşım İmkanı Sunacağız”

GÜMÜŞHANE ULUSLARARASI KUŞBURNU-PESTİL-KÜLTÜR VE TURİZM ŞENLİĞİ FOTOĞRAF YARIŞMASI BAŞLIYOR

BAŞKANIMIZ, 1 EKİM DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Mutlu Ve Huzurlu Bir Sorgun İçin Sahadayız

Yozgat’ta tarih yeniden yaşatılıyor

Yeni nesil okul bahçeleri Sorgun Belediyesi'nden

MECLİS TOPLANTISI İLANI

Başkanı Ekinci: “Samimiyetin Değeri, Mal ve Mülk Değerinden Üstündür”

Sorgun Belediye Başkanı Ekinci, sanayi bölgesiyle ilgili projelerini anlattı Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, sanayi esnafıyla yaptığı toplantıda projelerini anlattı.