BAŞKANIMIZ AKAY YAZ SPOR OKULU KURSLARIMIZI ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanımız Vahap Akay, bu yıl 15 farklı branşta 2 bin 500’ü aşkın öğrencimizin katılımıyla 10’uncusunu gerçekleştirdiğimiz Yaz Spor Okulu kurslarımızı ziyaret etti.

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından bu yıl 10’uncusunu düzenlediğimiz Yaz Spor Okulları’nın geçtiğimiz hafta başladığını ifade eden Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Bu yıl 15 farklı branşta düzenlediğimiz Yaz Spor Okulumuzda öğrencilerimize Futbol, Kız Futbol, Basketbol, Voleybol, Masa Tenisi, Badminton, Kort Tenis, Okçuluk, Halk Dansları, Kung Fu, Güreş, İşaret Dili, Bale, Temel Hareket Eğitimi ile Taekwondo branşlarında kurslar veriyoruz” dedi.

2'İNCİ DÖNEM 22 TEMMUZ’DA BAŞLAYACAK

İlk dönemi 1 Temmuz Pazartesi günü başlayan ve 19 Temmuz Cuma günü sona erecek olan Yaz Spor Okullarımızda, konusunda uzman eğitmenlerin eğitim vereceğini belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Yaz Okulu kurslarımızın öğrencilerimizin gelişimine katkılı olacağına inanıyoruz. Bu yıl düzenlediğimiz Yaz Spor Okulumuza 2 bin 500’den fazla öğrencimiz kayıt yaptırdı. İlk dönemi 19 Temmuz’da sona erecek olan Yaz Spor Okulumuzun, ikinci dönemi 22 Temmuz Pazartesi günü başlayacak ve 9 Ağustos Cuma günü sona erecek” dedi.

ÖĞRENCİLERİMİZE VE EĞİTMENLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM

Çerkezköy Belediyesi 10. Yaz Spor Okulu’nda Halk Dansları, İşaret Dili ve Bale kurslarının Belediye Hizmet Binamızda Çok Amaçlı Salon’da verildiğini sözlerine ekleyen Başkanımız Akay, “Kort Tenis kursumuz Tepe Piknik Alanı’nda, Futbol ve Kız Futbol kurslarımız 1911 Spor Tesisleri ve 100. Yıl Stadı’nda, diğer bütün kurslarımız ise 29 Ekim Spor Kompleksi’nde veriliyor. Bu vesile ile bir kez daha 10. Yaz Spor Okulumuzun hayırlı olmasını temenni ediyor, öğrencilerimize ve eğitmenlerimize başarılar diliyorum. Ayrıca bizlere güvenerek çocuklarını Yaz Spor Okulu kurslarımıza kayıt ettiren tüm velilerimize de teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu.

Tekirdağ,Çerkezköy Belediyesi

Balıkesir’in Gömeç Bamyası dünya pazarında

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, TEKNOFEST Adana'yı ziyaret etti

VASKİ 40 yıllık kanalizasyon sorununa son veriyor

Eş Başkan Bucak: Tahrip edilen alanları yeniden inşa ettiğimiz bir süreci yaşıyoruz

MÜTAREKE MEYDANI COŞKU DOLU

Başkan Uysal, ‘Türkiye AB içinde olmalıdır’

SEYHAN BELEDİYESİ DESTEKLEYECEK KADINLAR GÜÇLENECEK

BAŞKAN ATAÇ: "DÜNYADA ENDER YAPILAN BİR ÇALIŞMA"

Büyükşehir Yurtları Öğrencilere Aile Evini Aratmıyor

YUNUSEMRE’DE ATIK İLAÇ TOPLAMA ÇALIŞMASI

Fetvane Sokak'ta Üstyapı Çalışması Gerçekleştirildi

Başkan Büyükkılıç, Bakan Tekin ile Havacılık Okulu’nu Ziyaret Ederek İncelemelerde Bulundu

Belediye Personeline Sağlıklı Beslenme Ve Ofis Ergonomisi Eğitimi

Eğitim ve Kültür İçin Güçlü İş Birliği

Sandıklı Kaymakamı ve Belediye Başkanı’ndan Huzurevine Ziyaret

Nörogelişimsel Yoga Etkinliğine Davetlisiniz…

HİSARCIK’TA YÜZLER GÜLECEK

KARATAY’DA HALK GÜNLERİ SÜRÜYOR

Carettalar Süper Lig’e Süper Başladı

BAŞKAN ATAÇ: "ESKİŞEHİR?DE ÖZEL BİR KÜLTÜR YARATILDI"

Başkan Akın, sorunları yerinde dinliyor

ÇINAR AKADEMİ VELİLERLE TANIŞTI, LGS HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Göktaş: "Nüfus Politikaları Yüksek Kurulunu oluşturuyoruz"

ODUNPAZARI’NDA HOBİ BAHÇESİ ADI ALTINDAKİ KAÇAK YAPILARIN YIKIMI BAŞLIYOR

CHP’li Belediyeler Dirençli Kentler Yaratmak İçin Hareket Geçti

FRANSA ANKARA BÜYÜKELÇİSİ BAŞKAN ÜNLÜCE’Yİ ZİYARET ETTİ

​İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri Foça’daki yangına müdahaleyi sürdürüyor

Büyükşehir, ‘Mersin 33 Kart’ı Tüm Ulaşım Ağına Yaymayı Sürdürüyor

Bandırma Kitap Günleri’nin 7. Günü Tüm Coşkusuyla Devam Ediyor!

Yükleniyor