Tarih: 19.09.2024 00:20

BAŞKANIMIZ AKAY TUGAY KAVŞAĞI’NDAKİ TRAFİK SORUNUNA DİKKAT ÇEKTİ

Facebook Twitter Linked-in

Sabah erken saatlerde Tugay Kavşağı mevkiinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanımız Vahap Akay, bu noktada meydana gelen trafik sorununa dikkat çekti.

HER FIRSATTA BU SORUNA DİKKAT ÇEKECEĞİZ

Okul sayısı ve yerleşimin arttığı Ambardere Bölgesi’nde özellikle hafta içi yoğun bir araç ve insan trafiği oluştuğuna dikkat çeken Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Ambardere Okular Bölgesi’nde öğrenci sayısı artıkça, Tugay Kavşağı’nda trafik sorunu daha da arttı. Vatandaşlarımızın ciddi anlamda trafik sıkıntısı yaşadığı bir nokta haline geldi. Karayolları, Çerkezköy İmar Planı’nı ikiye bölerek burada bir çevre yolu yaptı. Bu günler düşünülmeden yapılan işin sonucunda da maalesef bu sıkıntılar meydana geliyor. Bugünden sonra bizim görevimiz, Karayollarına sorumluluğu hatırlatmaktır. Her fırsatta bu soruna dikkat çekeceğiz. Büyükşehir Belediyesi’ne dair bir ulaşım ana planına dahil eklenmesi gereken bir durum varsa onun için, tespit için buradayız. Umut ediyorum bir çözüm yolu bulacağız” diye konuştu.

KARAYOLLARI HİÇBİR ZAMAN ÇERKEZKÖY’E DAİR BİR SORUMLULUK HİSSETMEDİ

Çerkezköy’ün imar planı ortadayken Karayolları tarafından açılan dış yolun, bir üst viyadük ile geçilmesi gerektiğine vurgu yapan Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Çerkezköy’ün iki mahallesi Karayolları yüzünden birbirleriyle çakıştığı bir durum yaşanıyor. Bunun sorumlusu Karayollarıdır. Maalesef, Karayolları hiçbir zaman Çerkezköy’e dair bir sorumluluk hissetmedi. Kanal temizliğini dahi yapmaktan imtina eden, Çerkezköy’ün yollarını zifiri karanlıkta bırakan bir Karayollarından bahsediyoruz. Allah selamet versin. Biz bu durumu her fırsatta hatırlatacağız” açıklamalarında bulundu.

 


Tekirdağ,Çerkezköy Belediyesi



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —