BAŞKANIMIZ, 15 TEMMUZ KONULU FOTOĞRAF SERGİSİNİN AÇILIŞINI KATILDI

MHP 16.07.2024 13:17:29 0
BAŞKANIMIZ, 15 TEMMUZ KONULU FOTOĞRAF SERGİSİNİN AÇILIŞINI KATILDI

Başkanımız, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında; Sayın Valimiz Alper Tanrısever, Sayın Milletvekilimiz Musa Küçük, Sayın İl Jandarma Komutanımız Albay Serhat Demiral, Sayın Cumhuriyet Başsavcımız Tuba Ersöz Ünver, Sayın İl Emniyet Müdürümüz Taner Cömert, İl Genel Meclisi Başkanımız Av. Eşref Balki, MHP Gümüşhane İl Başkanımız Mete Kaya, Merkez İlçe Başkanımız Nuh Alparslan Durdu, Ülkü Ocakları Başkanımız Sadık Coşkun, Belediye Başkan Yardımcılarımız Necati Yılmaz, Orhan Mazman, Ticaret Sanayi Odası Başkanımız İsmail Akçay, DSİ Şube Müdürümüz Baki Yalçın, Gümsaş Genel Müdürümüz Gürhan Yılmaz, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürümüz Sezgin Köprülü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Baddal Bayar, Temizlik İşleri Müdürümüz Murat Beşiroğlu, kurum müdürlerimiz ve misafirlerimiz ile birlikte Atatürk parkımızda 15 Temmuz konulu fotoğraf sergisinin açılışına katıldı.

Gümüşhane,Gümüşhane Belediyesi

30 Ağustos Zafer Bayramı Erzincan’da büyük bir coşkuyla kutlandı.

Belediye Başkanımız Sn. Bekir Aksun, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

BAŞKANIMIZ, DOĞU KARADENİZ BELEDİYELER BİRLİĞİ ENCÜMEN TOPLANTISI KATILDI

BAŞKANIMIZ, FATMANUR CEYLAN VE BERAT KOÇ ÇİFTİNİN DÜĞÜN TÖRENLERİNE KATILDI

BAŞKANIMIZ'DAN 30 AĞUSTOS MESAJI

GÜMÜŞHANE VOLEYBOL SPOR KULÜBÜNDEN BAŞKANIMIZA ZİYARET