Başkanı Tavlı, “Alın Teri Kutsaldır”

AK PARTİ 30.04.2024 19:01:02 0
Başkanı Tavlı, “Alın Teri Kutsaldır”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Tüm çalışanların gününü kutlayan Başkan Tavlı, “Alın teri en hayırlı kazançtır” dedi.

Başkan Tavlı, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Helal kazancı ve emeği kutsal sayan milletin bir ferdi olarak, tüm çalışanların ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum.

Tüm dünyada, işçi ve emekçiler tarafından, birlik ve dayanışma günü olarak kutlanan 1 Mayıs, çalışanların sorunlarının dile getirilmesine, çözüm yollarına ilişkin görüşlerin tartışılmasına olanak sağlamıştır. Devletimizin, çalışanlarımız, sendikalarımız ve sivil toplum örgütlerimizle işbirliği içinde yürüttüğü çalışmalar, ülkemizin daha parlak bir geleceğe yürüyüşünde büyük önem taşımaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin kalkınmasında ve ilerlemesinde alın terleriyle lokomotif güç oluşturan tüm işçi kardeşlerimizin ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum.”

Ordu,Ünye Belediyesi

“Samanköy’ün Yollarını Güvenli ve Konforlu Hale Getiriyoruz”

Tüm renk ve kokularıyla Seyir Tepesi’ni süsleyen SELÇUKLU KOKU BAHÇESİ, ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR

BAŞKAN GENÇ ENGELLİ VATANDAŞIN GÖNLÜNÜ FETHETTİ