Başkan Zeyrek Manisa Ticaret Borsası’nı Konuk Etti

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Meclis Başkanı Cahit Yayman ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Her zaman Başkan Zeyrek’in yanında olduklarını vurgulayan Başkan Özkasap, “Manisa’mız, genç, dinamik, çalışkan, doğru, dürüst bir başkana sahip olmanın büyük mutluluğunu yaşıyor” ifadelerinde bulundu.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Meclis Başkanı Cahit Yayman ve Yönetim Kurulu Üyelerini konuk etti. Başkan Özkasap ve beraberindekiler, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde, Manisalıların çok büyük desteğiyle Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mimar Ferdi Zeyrek’i tebrik etti.
“Her zaman yanınızdayız”
Manisa Ticaret Borsası olarak, her zaman Başkan Zeyrek’in yanında olduklarını belirten Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, “Şahsım ve borsa olarak kalben sizi tebrik ediyoruz. Çok güzel bir başarı oldu. Manisa’mız, genç, dinamik, çalışkan, doğru, dürüst bir başkana sahip olmanın büyük mutluluğunu yaşıyor.  Allah mahcup etmesin. Allah kolaylıklar versin” dedi.
“Tüm gücümüzle çalışacağız”
Tüm gücüyle Manisa’ya hizmet etmek için çalışacaklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek ise, “Zaman çok çabuk geçiyor. Beş yıl da, bu kadar çok çabuk gelip geçecek. Sizlerin de bulunduğu bu koltuklardan çok başkanlar geldi geçti. Kimi başkanlar, halen başkanım diye anılıyor. Maalesef kimi başkanlar, Manisa’da bile oturmayıp başka şehirlere taşınmak zorunda kalmıştır. Biz beş yıl sonra kazanırız, devam ederiz, etmeyiz, o bugünün konusu değil. Ama beş yıl içinde öyle hizmetler yapmalıyız ki, alnımız açık bir şekilde çoluğumuz çocuğumuzla çarşıda dolaşabilelim. Bu yönde de, hep beraber odalarımızla çok güzel işler yapacağız. Bugüne kadar, biz masanın başka koltuklarında oturduk. Yapılamayanları gördük. Yapılması için mücadele ettik. Allah’ta bir fırsat verdi. Şimdi onları hayata geçirmek için tüm gücümüzle çalışacağız” ifadelerinde bulundu.

Manisa,Manisa Belediyesi

YHT’LERLE DÜNYA’NIN ETRAFINDA 2003 TUR!

BAKAN TEKİN'DEN "19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI" MESAJI

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, “KAYSERİ’MİZİN EN EŞSİZ KÜTÜPHANESİ, GENÇLERİMİZE ARMAĞAN OLSUN”

KARATAY BELEDİYE BAŞKANI HASAN KILCA’DAN 19 MAYIS MESAJI

ILISU BARAJI, 4 YILDIR ÜLKEYİ AYDINLATMAYA DEVAM EDİYOR

Jandarma Geleceğin Mucitlerini Yalnız Bırakmadı

“NARKOÇELİK-17” Operasyonlarında 1 Ton 23 Kilogram Metamfetamin Ele Geçirildi

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun

Bayraklı’da 19 Mayıs coşkusu yaşandı!

Bayraklı’da kurban satış yerleri kura ile belirlendi

BAŞKAN ATAÇ: "ÇOCUKLARIMIZLA BİRLİKTE ATATÜRK'ÜMÜZÜN ÇİZDİĞİ YOLDA YÜRÜYECEĞİZ"

İKLİM İZCİLERİ ATA'NIN HUZURUNDA

GENÇLİK TİYATROSU YENİ OYUNU İLE TAM NOT ALDI

“Gençliğin bakış açısına ve projelerine öncelik vereceğiz”

SEYHAN'DAN ÖĞRENCİLERE, " SINAV KAYGISI" EĞİTİMİ

BAŞKAN TAVLI, “19 MAYIS, TÜRK MİLLETİNİN YENİDEN DOĞUŞUNUN SİMGESİDİR”

BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ KURUMDA UYGULANAN TASARRUF TEDBİRLERİNİ AÇIKLADI

BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ KURUMUN MALİ TABLOSU HAKKINDA VATANDAŞLARIN FİKİRLERİNİ SORDU

ANMA TÖRENİ ÖNCESİ YOL SORUNUNA NEŞTER VURULUYOR

Büyükşehir’den Kentin Dört Bir Yanında “Bahar” Temizliği

Başkan Büyükkılıç’tan Müzeler Şehri Kayseri’ye Özel Dünyanın İlgisini Çekecek Projeler

AK Parti Genel Başkan Vekili Elitaş, Bakan Yardımcısı Cantimur ve Başkan Büyükkılıç, Atlı Spor Milli Takımı Seçmelerine Katıldı

KASKİ ‘Su Tasarrufu Farkındalığı’ İçin Eğitimlerini Sürdürüyor

19 Mayıs Coşkusu Mersin Büyükşehir İle Zirveye Ulaştı

BAŞKAN ERDEM’DEN 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

Mersin Büyükşehir Mercek’te İşaret Dili Kursu Başlattı

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI ÇELENK SUNMA TÖRENİ

Tarsus Kültür Park Çocuk Sesleri İle Renkledi

Başkan Seçer, 19 Mayıs Kutlamasına Katıldı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı.

Yükleniyor