Başkan Zeyrek, “Köprübaşı’nda hep birlikte hizmet edeceğiz”

CHP 13.10.2024 16:36:40 0
Başkan Zeyrek, “Köprübaşı’nda hep birlikte hizmet edeceğiz”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Köprübaşı’na gerçekleştirdiği ziyaretle ilçenin sorunlarının çözümüne değindi. Kooperatiflerden, belediye personellerine, vatandaşlardan minik öğrencilere kadar her kesime ulaşan Başkan Zeyrek, “Büyükşehir, küçükşehir ayrımı yok, hep birlikte Köprübaşı’na hizmet edeceğiz” dedi.

Her hafta gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleriyle vatandaşlarla bir araya gelen ve sorunları yerinde dinleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, bu hafta Köprübaşı ilçesini ziyaret etti. Başkan Zeyrek, ilçede kooperatif üyelerinden, belediye personellerine, esnaflardan minik öğrencilere kadar birçok kesim ile bir araya geldi. Başkan Zeyrek’e ilçe programında Köprübaşı Belediye Başkanı Fatih Taşlı, CHP İlçe Başkanı Gülay Sönmez, meclis üyeleri eşlik etti.

“Ayrım yapmadan, ne yapılacaksa birlikte hizmet yapacağız”

Başkan Zeyrek, Köprübaşı Belediye Başkanı Fatih Taşlı’yı makamında ziyaret etti. İlçeye yapılan ve yapılacak olan projelerin görüşüldüğü ziyarette Başkan Zeyrek, ilçenin altyapıyla ilgili sorunlarının olduğunu bildiğini söyledi. Öncelik sırasına ve planlanan programa göre bu çalışmaların yapılacağını söyleyen Başkan Zeyrek, “Artık büyükşehir, küçükşehir ayrımı yok. Köprübaşı ilçesine ne yapılacaksa birlikte hizmet edeceğiz. 17 ilçeye eşit hizmet anlayışıyla hizmetlerimizi projelerimizi yürüteceğiz” dedi. Köprübaşı Belediye Başkanı Fatih Taşlı da yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti, projeleri birlikte yürütmeye hazır olduklarını söyledi.

“Eksikler en kısa sürede giderilecek”

Köprübaşı ilçesi programında MASKİ Genel Müdürlüğü personellerini ziyaret etti. Kısa bir konuşma yapan Başkan Zeyrek, Manisa Büyükşehir Belediyesi için çalışmalarını ve herkese karşı güleryüzlü olmalarını istedi. Personellerin de taleplerini dinleyen Başkan Zeyrek, tüm personellere çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diledi. Borlu İtfaiye Amirliği’ni ziyaret eden Başkan Zeyrek, itfaiye personelleriyle bir araya geldi. Çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Zeyrek, ekipman konusunda gerekenin yapılacağını, eksiklerin giderileceğinin müjdesini verdi.

Başkan Zeyrek, Köprübaşı programında Manisa Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi miniklerini de ziyaret etti. Minik öğrenciler ile yakından ilgilenen Başkan Zeyrek, öğrencilere kitap ve kırtasiye seti hediye etti.

Esnafların taleplerini dinledi

Başkan Zeyrek, mahalle muhtarlarıyla yapmış olduğu toplantı ve Cuma namazı sonrasında esnafları ziyaret etti, hayırlı işler diledi. Esnaflarlar ile kısa sohbetler eden Başkan Zeyrek, esnafların taleplerini de dinledi, not aldı.

“Hizmeti vatandaşın ayağına getirdik”

Başkan Ferdi Zeyrek, ilçe ziyaretinde çeşitli açılış törenlerine de katıldı.Köprübaşı Hanımeli Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin açılışı törenle gerçekleşti. Köprübaşı Kaymakamı Yağmur Şimşek’in de katıldığı törende Başkan Zeyrek, kooperatif çalışmaları hakkında bilgi aldı. Büyükşehir Belediyesi olarak kooperatifleri desteklerini söyleyen Başkan Zeyrek, imkanlar ölçüsünde kooperatiflerin her zaman yanında olacaklarını kaydetti. Daha sonra Köprübaşı Belediyesi Borlu Hizmet Binası açılışı gerçekleştirildi. Açılış töreninde, Borlu Mahallesi’nin böylesi bir hizmet binasına ihtiyaç duyduğuna dikkat çekildi. Borlu Hizmet binasının vatandaşların işlerini kolaylaştıracağına vurgu yapıldı. Başkan Zeyrek, “Vatandaşımız işini görmek için kilometrelerce yol gidip işini yapmaya çalışmayacak. Vatandaş hizmete gitmeyecek, hizmeti vatandaşın ayağına getirdik” dedi. Konuşmaların ardından hizmet binasının hayırlı olması dileğiyle kurdele kesimi yapıldı. Köprübaşı Belediyesi Zeki Koçak Mesire Piknik Alanı Sosyal Tesisleri de yapılan tören ile açılışı yapıldı. Geçmiş dönem belediye başkanlarından Zeki Koçak’ın isminin verildiği mesire alanı ve sosyal tesislerin açılışına CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırloğlu ve Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın da katıldı.


Manisa,Manisa Belediyesi

“İhale süreci yeniden başladı”

Muhtar Apak; “Yanımda Olduklarını Hissettim”

Güvenli Annelik Semineri

Kadınlar hem spor yapıyor hem sosyalleşiyor

Fashion Prime podyumunda kumaşların dansı

ESKİ DÜLÜK CADDESİ YENİLENDİ

DR. NİYAZİ NEFİ KARA MAHALLE ZİYARETLERİNDE TALEPLERİ DİNLEDİ

Şehir Tiyatrosu’ndan Görkemli Prömiyer

Atatürk Kent Park’ta Bilim Şenliği Coşkusu

20.3°