Başkan Zeyrek, Kent Konseyi Başkanı Bayraktar’ı Konuk Etti

CHP 4.10.2024 08:01:57 0
Başkan Zeyrek, Kent Konseyi Başkanı Bayraktar’ı Konuk Etti

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Manisa Kent Konseyi Başkanı Hakkı Bayraktar’ı konuk etti. Ziyarette Manisa’da hayata geçirilmesi planlanan çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Ağustos ayında gerçekleştirilen genel kurul ile Manisa Kent Konseyi Başkanlığına seçilen Hakkı Bayraktar, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’e ziyarette bulundu. Ziyarette, Manisa’da hayata geçirilmesi planlanan çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Kent Konseyi’ni çok önemsediğini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, “Siz halkın sesisiniz. Sizin varlığınızın Manisa’mıza güç katacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı. Kent Konseyi Başkanı Hakkı Bayraktar ise, “Manisa’mızı daha farklı noktalara getirmek, gelecek kuşaklara daha güzel bir Manisa bırakmak için el birliğiyle çalışacağız” diye konuştu.

Manisa,Manisa Belediyesi

Başkan Seçer, İtfaiye Teşkilatı’nın “Afet İzleme ve Yönetim Sistemi Tatbikatı”nı İzledi

Kepez’den Ay Deresi havzasına kanal çözümü

BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, BASIN MENSUPLARIYLA DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTI