Başkan Zeyrek; “Her Zaman Ahmetli’nin Yanındayız”

CHP 28.09.2024 13:35:01 0
Başkan Zeyrek; “Her Zaman Ahmetli’nin Yanındayız”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Ahmetli'ye gerçekleştirdiği ziyaretle ilçenin sorunlarına eğildi. Tarım kooperatifinden esnafa, belediye personellerinden vatandaşlara kadar geniş bir kesime dokunan Başkan Zeyrek, "Büyükşehir olarak her zaman Ahmetli'nin yanındayız" dedi.

Her hafta gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleriyle Manisalılarla bir araya gelen ve sorunları yerinde gören Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Ahmetli’deydi. Başkan Ferdi Zeyrek, ilçede sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, Büyükşehir Belediyesi personelleri ve yurttaşlarla bir araya geldi. Başkan Zeyrek’e ilçe programında Ahmetli Belediye Başkanı Fuat Mintaş, CHP İlçe Başkanı Recep Öztürk ve meclis üyeleri eşlik etti. 
Tarımsal kalkınma kooperatifi ile bir araya geldi
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Ahmetli Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Birsen Üçlü ile kooperatif yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Kadınların ayakta kalması, ekonomilerine katkıda bulunmalarına büyük önem verdiğini ifade eden Başkan Zeyrek, hayata geçirilecek projeler hakkında bilgiler aktardı. 
Başkan Mintaş’a konuk oldu
Ahmetli Belediye Başkanı Fuat Mintaş’a da ziyarette bulunan Başkan Ferdi Zeyrek, 17 ilçeye eşit hizmet götürme hedefinde olduğunu belirtti. Başkan Zeyrek, “Büyükşehir olarak elimizden gelen ne olursa her zaman Ahmetli’nin yanındayız. Örnek belediyeciliği el ele vererek sağlayacağımızdan en ufak bir şüphemiz yok” ifadelerini kullandı. 
Başkan Zeyrek; “Büyük bir aileyiz”
Başkan Ferdi Zeyrek, Ahmetli programında Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet birimlerini de ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi hizmet binası, Ahmetli İtfaiye Amirliği, Gasilhane ve MASKİ şantiyesinde personellerle bir araya gelen Başkan Zeyrek, 31 Mart’ta bir değişimin yaşandığını söyledi. Başkan Zeyrek, “Biz Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak büyük bir aileyiz. Benim sizlerden tek isteğim kurumumuza ve büyük ailemize yakışır şekilde hizmetinizi yapmanız ve vatandaşımıza güler yüzlü hizmette bulunulması” şeklinde konuştu. 
Meslek odalarını ziyaret etti
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Ahmetli programında meslek odaları ve sivil toplum örgütleriyle de buluştu. Başkan Zeyrek, Ahmetli Üzüm Tarım Satış Kooperatifi, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi ile Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret etti. Kooperatif Başkanları Emin Karabina ve Ruhi Çoban ile Oda Başkanları Ayhan Aydoğan ve Erkan Pamuk ile bir araya gelen Başkan Zeyrek, ilçede gerçekleştirilecek çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu. Başkan Zeyrek, ilçe programında son olarak Gökkaya Mahallesi’ni ziyaret etti.


Manisa,Manisa Belediyesi

Mamak’ta Ankaralı Turgut İçin Konser Verildi

Büyükşehir’in “tasarruf” atölyesi

HAYVAN ÜRETİCİLERİNE BALYA DESTEĞİ

Büyükşehir’in kreşleri yoğun ilgi görüyor

CEİD BAŞKAN ÜNLÜCE’Yİ ZİYARET ETTİ

Motosiklet Çalıştayı Gerçekleşti

Başkan Zeyrek; “Her Zaman Ahmetli’nin Yanındayız”

AHİLİK HAFTASI'NDA ANLAMLI İKRAM

Büyükşehir Engelli Vatandaşların Yanında

31.9°