BAŞKAN YÜCEL FESTİVAL ALANINDA VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

MHP 4.06.2023 23:38:40 0
BAŞKAN YÜCEL FESTİVAL ALANINDA VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 21. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’nde stant alanını gezdi. Stantları, sergileri ve Türk Devletleri’nin otağlarını ziyaret eden Başkan Yücel’e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiler.

FESTİVAL ALANINDA TARİHİ KALABALIK

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel bu yıl Cumhuriyetin 100. Yılında Türk Cumhuriyetleri teması ile gerçekleştirilen 21. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali alanını gezdi. Festival için kurulan yiyecek, içecek ve kültür stantlarını gezen Başkan Yücel, stant açan vatandaşlara hayırlı satışlar ve kolaylıklar diledi. Festival alanını gezen vatandaşlarla da buluşan Başkan Yücel, yoğun ilgi gördü. Festival alanını gezen on binlerce vatandaş tarihi bir kalabalık oluştururken, vatandaşlar Başkan Yücel’e böyle güzel bir festival düzenlediği için teşekkür ettiler.

TÜRK DEVLETLERİ KÜLTÜRLERİNİ TANITTILAR

Başkan Yücel, bu yılın konseptine uygun olarak iskele bölgesine kurulan Türk Devletleri Otağlarını ziyaret etti.  Başkan Yücel otağlarda Kırgızistan, Kazakistan, Türkmenistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Özbekistan, Macaristan ve Azerbaycan devletlerinin yöresel yiyecek ve kıyafetlerini inceledi. Otağlarda yer alan Türk Devletleri vatandaşları da kendilerine böyle bir tanıtım imkanı veren Başkan Yücel’e teşekkür ettiler.

11 FARKLI SERGİ VATANDAŞLARI AĞIRLADI

Bu yıl festival alanına toplam 11 sergi kuruldu. Dünya çapındaki sergiler vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördüler. Başkan Yücel, 100. Yıl Hatıra Para Basımı, Minyatür Atatürk Kıyafetleri Sergisi, “Yer Gök Kırmızı Beyaz Bayrak” Giysisi Sergisi, Tarihteki Türk Devletleri Pul Sergisi, Cumhuriyet Arşivi Fotoğraf Sergisi, Tarihteki Türk Devletleri ve Bayrakları Sergisi, Türk El Sanatlarından Esintiler Sergisi, Bir Zamanlar Alanya Siyah Beyaz Fotoğraf Sergisi, Dünden Bugüne Uluslararası Fotoğraf Yarışması Ödül Alan Fotoğraflar Sergisi, Geleneksel El Sanatları Sergisi ve Cumhuriyetin 100. Yılında 100 Eser Cumhuriyet Sergilerini ziyaret etti.

ŞELALE MEYDANINDA MUHTEŞEM GÖSTERİLER

Yine festival konseptine uygun olarak Şelale meydanında birbirinden güzel dans ve müzik gösterileri vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Türk Devletleri’nden gelen dansçılar ve müzisyenler kendi ülkelerine ait yöresel performanslarını sergilerken, gösteriler ayakta alkışlandı. Başkan Yücel’de vatandaşlarla birlikte gösterileri takip etti.


Antalya,Alanya Belediyesi

ZİRAAT ODASI BAŞKANI ÖMER TUNCAY VE YÖNETİM KURULUN'DAN BAŞKAN ÖZAŞKIN'A ZİYARET

Başkan Esen İkinci Döneminin İlk Bayramı Sonrası Personeli ile Bayramlaştı

Başkanımızdan Kabir Ziyaretleri...

Cumamız mübarek olsun

BAŞKAN BAŞER, İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

BAŞKAN BAŞER İLK NİKAHINI KIYDI.

Belediyemizde Geleneksel Bayramlaşma programı yapıldı

Belediyemizde Geleneksel Bayramlaşma programı yapıldı

Vatan İçin Yaşayıp Şehit Oldunuz,Siz Toprağa Değil Kalplere Gömüldünüz

29.1°