BAŞKAN YÜCEER MURATLI'DA

CHP 10.05.2024 01:02:32 0
BAŞKAN YÜCEER MURATLI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, Muratlı ilçesinde iş insanı Kemal Darcan tarafından yaptırılan Kemal Darcan Ortaokulu’nun temel atma törenine katıldı.

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk’ün de katıldığı, içerisinde kapalı spor salonu, bağımsız sanat atölyesi ve uzay gözlem evi bulunan 20 derslikli ortaokul projesinin temel atma töreninde bir konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, en büyük yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu belirterek, “Eğitim, olmazsa olmazımızdır. Yeni dönemde de eğitim öncelikli projelerle geleceğimize yatırım yapacağız. Tüm ilçelerimizde kreşler açacağız. Şarköy’de yapımı devam eden kreşimizi en kısa sürede tamamlayarak hizmete açmayı hedefliyoruz. Yükseköğrenim Öğrenci Yurtları hizmeti ile Tekirdağ’a üniversite eğitimi için şehir dışından gelen gençlere eğitimleri boyunca konfor düzeyi yüksek, temiz, güvenli ve ev sıcaklığında barınma imkânları sunacağız. Öğrencilere yönelik eğitsel ve sosyal nitelikli projelerimizle, onların eğitim hayatlarına katkı sağlayacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak tüm kurum ve kuruluşlarımızla eğitim alanında iş birliğine hazırız. İş İnsanı Kemal Darcan’ı son derece önemli ve anlamlı girişiminden dolayı tebrik ediyor, temelini atacağımız Kemal Darcan Ortaokulu’nun, Muratlı’mıza ve öğrencilerimize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

BAŞKAN YÜCEER, MURATLI’DA BİR DİZİ ZİYARET VE İNCELEMELERDE BULUNDU

Başkan Yüceer temel atma töreninin ardından Muratlı Belediye Başkanı Varol Türel’i makamında ziyaret ederek, Muratlı ilçesinde yapılacak olan ve devam eden çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek, talep ve önerilerini dinledi. Daha sonra Bülent Ecevit Parkı, TESKİ Aşağısevindikli İçme Suyu Terfi Merkezi ve Güneş Enerji Santrali’nde (GES)   detaylı incelemelerde bulunan Başkan Yüceer, yetkililerden çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.


Tekirdağ,Tekirdağ Belediyesi

MODERN HAYVAN PAZARI’NDA KURBALIK HAYVAN SATIŞI 27 MAYIS’TA BAŞLIYOR

İZMİT BELEDİYESPOR YÜZME KULÜBÜ GELİŞİM LİGİ’NDEN BAŞARIYLA DÖNDÜ

İZMİT BELEDİYE MECLİS BAŞKANVEKİLİ CENGİZ ÖZCAN ŞEYH EDEBALİ CAMİİ’NDE CEMAATLE BULUŞTU

İZMİT BELEDİYESİ İBADETHANELERİ HİJYENLE BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

TARIMSAL ÜRETİM BAHÇESİ’NDE YAZLIK SEBZE ÜRETİMİ BAŞLADI

İZMİT BELEDİYESİ, YIKILMA TEHLİKESİ OLAN AĞAÇ İÇİN ÖNLEM ALACAK

Başkan Duman: “Makamımız Buca’mızın güzel sokakları”

Mahalle Hizmet Seferberliği Ekipleri Denizköşkler Mahallesi’nde Çalışmalarına Devam Etti

Bisiklet tutkunları 19 Mayıs için pedalladı

26.1°