BAŞKAN YILDIZ, VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI, KURBAN KESİM YERLERİNİ ZİYARET ETTİ

CHP 16.06.2024 13:14:03 0
BAŞKAN YILDIZ, VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI, KURBAN KESİM YERLERİNİ ZİYARET ETTİ

“BAYRAM SABAHINDA VATANDAŞLARA KEŞKEK İKRAM EDİLDİ”

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, Kurban Bayramı dolayısıyla bayram namazı sonrası vatandaşlarla bayramlaştı.

İlçedeki camilerin önünde Toroslar Belediyesi tarafından vatandaşlara geleneksel bayram keşkeği ikram edildi. Eski gelenekleri devam ettirmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar da Başkan Yıldız’a teşekkür etti.

Mevlana Mahallesi Nur Cami önünde ilçe halkının bayramını kutlayan Başkan Yıldız, Kurban Bayramı’nın barış, umut ve kardeşlik duygularını güçlendirmesini dileyerek: “Vatandaşlarımızla bayramlaştık ve geleneksel bayram kahvaltısı olan keşkek ikramında bulunduk. Cami önünde birlikte paylaştık. Tüm halkımızın Kurban Bayramı’nı kutluyor, huzura, barışa, kardeşliğe, dostluğa ve dayanışmaya vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Yıldız, daha sonra Alsancak, Çukurova, Halkkent, Tozkoparan ve Yusuf Kılıç Mahalleleri’ndeki kurban kesim yerlerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bayramlaştı, hal ve hatırlarını sordu.

Ziyaretlerinde vatandaşların yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılanan Başkan Yıldız, ilçe genelinde 25 farklı bölgede modern ve hijyenik şartlara uygun bir şekilde kurban kesim merkezleri oluşturduklarını söyledi.

Mahallelerde karşılaştığı çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Yıldız, onların da tek tek bayramlarını kutladı.

Toroslar İlçesi’nde bulunan mezarlıklarda da vatandaşlara keşkek ikram edilerek, “Yüzü gülen, nefes alan Toroslar'da” acının da mutluluğun da birlikte paylaşıldığının en güzel örneği sunuldu.

Mersin,Toroslar Belediyesi

TARSUS’TA ZABITA EKİPLERİ DENETİMLERİ SÜRDÜRÜYOR