BAŞKAN YILDIRIM, SANAYİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

AK PARTİ 28.03.2024 06:29:59 0
BAŞKAN YILDIRIM, SANAYİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen ve esnaf ziyareti yapan Başkan İsmet Yıldırım, tek tek işyerlerinde esnafları ziyaret ederek sohbet etti. Başkan Yıldırım, sanayi esnafının talep ve önerilerini dinleyerek hayırlı işler diledi.

Sanayii ve sanayi esnafının önemine vurgu yapan Başkan İsmet Yıldırım, büyük beceri isteyen zanaatların devam ettirilmesinin önemli olduğuna dikkat çekti. Şehrin gelişmesinde ve orta ölçekli ekonomiye katkısından ötürü zanaatkârların büyük rol oynadığını belirtti.

Esnafların her zaman yanında olduğunu dile getiren Başkan Yıldırım, esnaflarla bir süre sohbet ederek, işleriyle ilgili bilgi aldı.

İstanbul,Ümraniye Belediyesi

“Balkan coğrafyasıyla gönül bağımızı hiçbir zaman koparmadık”

“Sakarya için en doğru adımları kararlılıkla atacağız”

BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI