BAŞKAN YAPAR, 23 NİSAN’DA HASTA ÇOCUKLARI UNUTMADI

AK PARTİ 25.04.2024 05:43:09 0
BAŞKAN YAPAR, 23 NİSAN’DA HASTA ÇOCUKLARI UNUTMADI

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören çocukları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Atatürk’ün, geleceği emanet ettiği çocuklara daha güzel bir Antakya bırakabilmek adına eser siyaseti ile çalışmalarını üstün sorumluluk bilinciyle sürdüren Başkan Yapar, anlamlı bir projede yer alarak takdir topladı. Başkan Yapar’a Başhekim Dr. Sıtkı Sönmez, AK Parti Antakya İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Sönmez, Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Kimyonoğlu, Kudret Özbakış ve Durdunaz Horoz ve Kenan Bozkurt eşlik etti.

ÇOCUKLARA ÇEŞİTLİ HEDİYELER TAKDİM EDİLDİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın önemini vurgulayan Başkan Yapar, çocuklarla bir araya gelerek çeşitli hediyeler takdim etti. Başkan Yapar, hem çocuklara hem de ailelerine moral vererek ‘acil şifalar’ dileğinde bulundu. Ziyaretten memnuniyetlerini belirten çocuklar ve aileleri, bu önemli günde yapmış olduğu ziyaretten dolayı Başkan Yapar’a teşekkürlerini iletti. Her sosyal sorumluluk projesinde yer alacaklarını ve Antakyalı hemşehrileri ile omuz omuza iyi günde olduğu gibi kötü günde de birlikte olacaklarını belirten Başkan Yapar, ailelerin ve çocukların sempatisini kazandı.

Hatay,Antakya Belediyesi

ÇOCUKLAR KENDİ ÖYKÜLERİNİ YAZDI

YILDIRIM BEYAZIT MAHALLESİ'NDE KAT KARŞILIĞI İHALE YAPILACAK

Hobi Bahçeleri Duyurusu