Başkan Volkan Nallar Üniversite Öğrencileri İle Söyleşide Buluştu

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi Mustafa Erdem Erdener’in moderatörlüğünde üniversite öğrencileri ile söyleşide buluştu.

VOLKAN NALLAR: “TEMEL HEDEFİMİZ ÖNCELİKLİ İHTİYAÇLARINIZ”

Süleymanpaşa Belediyesi Ahmet Erensoy Gençlik merkezinde gerçekleşen söyleşide gençlere yönelik planlamalarından bahseden Volkan Nallar: “Süleymanpaşa Belediyesi olarak tasarruf tedbirlerine rağmen gençlerimizin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Temel hedefimiz öncelikli ihtiyaçlarınız. Bizler, sizlerin karşılamakta zorlandığınız barınma, yemek gibi öncelikli ihtiyaçlarınızı karşılama noktasında destek olma hedefindeyiz.” dedi.

“EĞİTİMİNİZE DAHA FAZLA KONSANTRE OLMANIZIN ÖNÜNÜ AÇACAĞIZ”

Süleymanpaşa Kent Konseyi bünyesinde burs çalışmaları da yapıldığını belirten Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar: “Hayat çok zor. Günümüz ekonomik koşullarında da her şey çok daha zor. Hepiniz ailenizden ayrı güzel bir gelecek hayaliyle eğitiminizi sürdürmeyi hedefliyorsunuz. Maddi sıkıntılarınız noktasında Süleymanpaşa Kent Konseyimizin çeşitli işbirlikleri ile başlattığı burs projesi var. Bu proje ile de maddi anlamda destekler sağlanacak. Bir nebze olsun eğitiminize daha fazla konsantre olmanızın önünü açacağız.” diye konuştu.

“HİÇBİR ÖĞRENCİ KARDEŞİM DIŞARIDA KALMAYACAK”

Öğrencilerden gelen soru üzerine KYK yurdunda yaşanan soruna da değinen Başkan Volkan Nallar: “Maalesef evdeki hesap çarşıya uymamış. Yurdun bitirilmesi gereken süre aşılmış. Ancak kimse merak etmesin. Hiçbir öğrenci kardeşim dışarıda kalmayacak. Hepsini tamamen ücretsiz olarak Kumbağ’daki otelimizde misafir edeceğiz. Son hazırlıklarımızı yaptık. Birkaç gün içinde kendilerine hizmet vermeye başlayacağız. KYK yurdu tamamen hazır olana kadar tüm kardeşlerim misafirimizdir.” ifadelerini kullandı.

AHMET ERENSOY GENÇLİK MERKEZİ YENİ HİZMET ALANIYLA ÇOK AMAÇLI OLACAK

Öğrencilerden gelen talep ve sorulara içtenlikle cevap veren Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, sözlerinin sonunda Süleymanpaşa Belediyesi’nin öğrencilerle işbirliği içinde çalışmalar yapacağının altını çizerek özellikle Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi’nin çok daha kapsamlı ve sadece bir katıyla değil alt katını da aktif hala getirerek çok amaçlı bir şekilde hizmet vereceğini müjdeledi.

Gerçekleşen söyleşi fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Tekirdağ,Süleymanpaşa Belediyesi

Başkan Aydın, Fetih Müzesi’ni Gezen Osmangazili Kadınlar İle Bir Araya Geldi

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDEN TEPEBAŞI'NA TEKNİK GEZİ

Nazilli'de kadın girişimcilere Ürün Fotoğrafçılığı Kursu

Altyapıda Kış Hazırlığı Başladı

Engelsiz Yaşam Parkı’nda Nostalji Sinema Rüzgarı

HOBİ BAHÇELERİ İLE İLGİLİ YÜRÜTMEYİ DURDURMA KARARI

YUNUSEMRE’NİN DİYETİSYEN HİZMETİ BAŞLADI

MANSUR YAVAŞ, “YEREL YÖNETİMLERDE GIDA GÜVENLİĞİ VE SÜRDÜRÜLEBİLİR TARIM” KONFERANSINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

YÖK BAŞKANI PROF. DR. ÖZVAR, BAŞKAN ALTAY’I ZİYARET ETTİ

Meslek Edindirme Kursları: Berberlik

Üniversite öğrencilerine “Hoş Geldiniz Kahvaltısı”

MEME KANSERİNDE “ERKEN TEŞHİS HAYAT KURTARIR”

MOTOSİKLET SÜRÜCÜLERİNE ÖZEL PARK

Eşbaşkan Şedal ATK önünde Kabaiş ailesini yalnız bırakmadı

İZSU Genel Müdürlüğü 110 milyon Euro’luk yatırımla hayata geçireceği projeyi vatandaşlara tanıttı

Büyükşehir Basketbol yeni sezon öncesi kenetlendi: “Sakarya’da basketbol kültürü küllerinden doğacak”

Yapımına köylünün de inanamadığı sulama kanalı ceviz ağaçlarına can suyu olacak

BAŞKAN ALTAY GENÇLERİ DOĞUM GÜNÜ HEDİYELERİYLE SEVİNDİRECEK

Klasik Otomobiller 12’inci Kez Yola Çıkıyor

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Başmakçı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanımız Ekrem Balkan’ı Ziyaret Etti.

TEPEBAŞI BELEDİYESİ MECLİS ÜYELERİNDEN “ASKIDA YEMEK” İÇİN ANLAMLI BAĞIŞ

BAŞKAN GENÇ: GÜRCİSTAN'LA İLİŞKİLERİMİZİ GÜÇLENDİRECEĞİZ

Keçiören, “Şiddetle Mücadele Etmekten Korkma” dedi

YENİ YERLEŞİM YERLERİNE PARKE YOL ÇALIŞMASI

Başkan Doğan: “Kesintisiz su için yatırımlarımızı sürdürüyoruz”

BAŞKAN GENÇ: DİRENÇLİ ŞEHİRLER OLUŞTURMAK HEPİMİZİN SORUMLULUĞU

Konak’ta Çöp Ev Mesaisi: Bir Evden 10 Ton Atık Çıktı

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU MEMUR ADAYLARININ YANINDA

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Çay Şoförler Odası Başkanımız Oktay Saraç’ı ziyaret etti.

İnegöl Belediyesi Cenon İle Kardeş Şehir Protokolünü İmzaladı

Yükleniyor