Başkan Volkan Nallar Altınova Kapalı Pazaryerinde Esnafla Buluştu

CHP 17.10.2024 13:58:18 0
Başkan Volkan Nallar Altınova Kapalı Pazaryerinde Esnafla Buluştu

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, Altınova Kapalı Pazaryerinde pazarcı esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Nallar, belediye başkan yardımcılarıyla birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, tezgâh açan pazarcılara sabah çorbası ve çay ikramında bulunarak esnafın ve alışveriş yapan vatandaşların taleplerini dinledi.

TALEP VE SORUNLARI YERİNDE DİNLEDİ

Belediye Başkan Yardımcıları Emin Benan Utku ve Burak Boğaç Baykal’ın da eşlik ettiği ziyaret sırasında Başkan Volkan Nallar, pazarcı esnafının kapalı pazar yeri ile ilgili taleplerini ve sorunlarını bizzat yerinde dinledi. Aynı zamanda vatandaşlarla da sohbet eden Nallar, pazaryerine dair beklentilerine yönelik çözüm odaklı adımlar atacaklarını belirtti.

“TALEPLERİ ÇÖZMEK İÇİN GEREKEN NEYSE YAPACAĞIZ”

Başkan Nallar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Hem pazarcı esnafımızın hem de vatandaşlarımızın kapalı pazar yeri ile ilgili taleplerini çözüme kavuşturmak için gereken neyse yapacağız," ifadelerini kullandı.

Bu tür ziyaretlerle esnaf ve vatandaşla sürekli iletişim halinde olduklarını vurgulayan Nallar, belediyenin hizmet kalitesini artırmak ve herkesin memnuniyetini sağlamak amacıyla çalışmalara devam edeceklerini sözlerine ekledi.


Tekirdağ,Süleymanpaşa Belediyesi

Başkan Volkan Nallar Altınova Kapalı Pazaryerinde Esnafla Buluştu

Nazilli’de kadınlar güne yogayla başlıyor

Kepez Kent Tiyatrosu perdelerini açıyor

ÜCRETSİZ TOPRAK ANALİZİ BU KEZ BEYLİKOVA’DA

Büyükşehir’de stajyerlere oryantasyon eğitimi

Korkma! Fark Et! Erken Tanıyla Yok Et!

-YEŞİLKENT BAĞLANTI KÖPRÜSÜ IŞIL IŞIL OLDU

Büyükşehir Belediyesi ile TRAC’tan iş birliği protokolü

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’e Ödül

18.3°