Başkan Vergili Karabük Personel ve Okul Servisi Taşıma Esnafları ile Bir Araya Geldi

MHP 29.03.2024 18:29:04 0

Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Karabük Personel ve Okul Servisi Taşıma esnaflarımız ile bir araya geldik. Servisçiler Odası Başkanımız Hüseyin Kılıç ve Şoförler Cemiyeti Başkanı Cemal Topçu ve tüm servis işletmecisi dostlarıma nazik davetleri ve şahsıma takdim ettikleri plaket için teşekkür ederim" dedi.

Karabük,Karabük Belediyesi

Ramazan Bayramı Coşkusu Çarşı Camii'nde Yaşandı.

SÖZ VERDİK, YAPIYORUZ!

Davranışı ile örnek olan işçiye, Belediye Başkanımız Sayın Bekir Aksun tarafından teşekkür belgesi verildi.

Belediye Başkanımız Sayın Bekir Aksun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı

“BOLVADİN’İ SEVİYORUM HER SORUYU BİLİYORUM”

23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI.

HORAN PARKIMIZA SİHİRLİ DOKUNUŞLAR

BAŞKAN AYNACI İNCELEMELERDE BULUNDU.

BAŞKAN AYNACI ARAZİDE İNCELEMELERDE BULUNDU.