Başkan Veli Gündüz Şahin’e Önemli Yetki

CHP 20.04.2024 03:42:39 0
Başkan Veli Gündüz Şahin’e Önemli Yetki

Mamak Belediyesi’nde görev yapan memurlar ile sözleşmeli personele ek destek sağlamak amacıyla yetkili sendika ile görüşerek Sosyal Denge Sözleşmesi yapılabilmesi için Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’e yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Başkan Vekili Erdoğan Doğan başkanlığında gerçekleşen Mamak Belediyesi Meclisi son gün oturumunda 6 komisyon raporu da oylanarak kabul edildi. İlçedeki parkların isimlendirilmesini içeren İsimlendirme Komisyon Raporu, çiftçilerin karşılaştığı temel sorunları içeren Tarım ve Hayvancılık Komisyon Raporu, temizlik hizmetlerinin sağlanmasına yönelik Çevre ve Sağlık Komisyon Raporu, gençlere yönelik Gençlik ve Spor Komisyon Raporu, teknolojik alt yapının geliştirilmesini içeren AR-GE Komisyon Raporu ve ilçedeki işletmelerin denetlenmesi ile buna karşı alınabilecek önlemleri içeren Tüketici Hakları Komisyon Raporu oy birliği ile kabul edildi.

9 maddelik gündemin yer aldığı toplantıda 8 madde oy birliğiyle kabul edilirken, 1 madde Meclis’ten geçmedi. Mamak Belediyesi 2023 Yılı İdare Faaliyet Raporu oy çokluğuyla reddedildi.
Ankara,Mamak Belediyesi

OEDAŞ VE TÜRK TELEKOM'DAN BAŞKAN ATAÇ'A ZİYARET

EL EMEĞİ ÜRÜNLER HANIMELİ SOKAK'TA

Başkan Özer Basın Emekçileriyle Buluştu

Başkan Şadi Özdemir’den gençlere “Yanınızdayız” mesajı

Nilüfer Belediyespor’un yeni yönetiminden Başkan Özdemir’e ziyaret

Nilüfer Belediyespor’un yeni yönetiminden Başkan Özdemir’e ziyaret

TARSUS'TA ZABITA EKİPLERİ HIZ KESMİYOR

Başkan Seçer’in Sözünü Verdiği ‘Lojistik Merkezi’nde Sona Gelindi

BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN BİLGEHAN ERDEM’İ, ARTVİN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRÜ ŞEHMUS BULUT VE ÖĞRETMENLER ZİYARET ETTİ

21.9°