BAŞKAN VEKİLİ GÜLAY: TÜRKİYE BİRÇOK ALANDA ÇAĞ ATLADI

AK Parti Sürmene 8. Olağan İlçe Kongresi’ne katılan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Yüksel Gülay, “Ülkemiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde bir çok alanda çağ atlamıştır” dedi.

AK Parti Trabzon'da kongre süreci başladı. Sürmene 8. Olağan İlçe Kongresi Sürmene Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleşti. Hasan Basri Şahin’in yeniden ilçe başkanı seçildiği kongreye Karadeniz Bölge Koordinatörü AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Yüksel Gülay, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan, Sürmene Belediye Başkanı Hüseyin Azizoğlu, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, Araklı Belediye Başkanı Hüseyin Avni Coşkun Çebi, AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Meryem Sürmen ve çok sayıda partili katıldı.

ERDOĞAN’IN ÖNCÜLÜĞÜNDE ÇÖZÜLECEK
Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Yüksel Gülay, “Yolumuz taşlı dikenli, ayağımız yalınayak yürümeye devam ediyoruz ve devam edeceğiz. Çünkü bizim liderimiz böyle yola çıktı ve böyle devam ediyor. Elbette ki eksiklerimiz var ama bu eksiklikler liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde çözülecek. Bu ülke sağlıkta, ulaşımda, eğitimde, savunma sanayiinde ve daha nice alanlarda çağ atlamıştır. Bölgemizde 3 hafta önce büyük bir sel felaketi yaşandı. Büyükşehir Belediyemiz, ilçe belediyelerimiz ve kurumlarımız olaya anında müdahale etti. Büyükşehir Belediyemiz bütün imkanlarını kullandı. Eskiden bu imkanlar yoktu. 40 yıldır terörle mücadele ediyoruz. Etrafımız kan gölü. Birlik ve beraberlik içerisinde üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun olamaz, yeter ki bir olalım, liderimizin arkasında dimdik duralım” dedi.

Trabzon,Trabzon Belediyesi

Büyükşehir’den bir ilk daha

KIRŞEHİR BELEDİYESİ ÇOCUK MECLİSİ TOPLANDI

Büyükşehir’den Bursa turizmine sürdürülebilirlik dopingi