Başkan Vahap Seçer’den ‘29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’ Mesajı

CHP 28.10.2024 00:20:47 0
Başkan Vahap Seçer’den ‘29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’ Mesajı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ‘29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’ dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Seçer mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bir yüzyılı geride bırakan ve sonsuza kadar değerleri ile yaşayacak olan Cumhuriyetimizi, Cumhuriyet değerleri kenti olan Mersin’de ve tüm yurtta coşku ve kıvançla kutluyoruz.

Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak, Cumhuriyet’e sadece şeklen değil ruhen de bağlı olmak bilinciyle ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de ifade ettiği gibi ‘Bilhassa kimsesizlerin kimsesi’ olmanın sorumluluğuyla; göreve geldiğimiz günden bugüne, Cumhuriyet değerlerinin ışığında yürüyor ve yaptığımız her çalışmayı O’nun değerlerine bir hizmet ve Cumhuriyetimizin sonsuza dek yaşayabilmesine katkı olarak görüyoruz.

Cumhuriyet değerleriyle çağdaşlığı, bilimi ve aklı esas alarak yenilikleri takip etmek, hatta öncülük etmek için kalkınmacı, yenilikçi ve sosyal belediyecilik vizyonuyla çalışıyoruz. Mersin tarihinin en büyük yol projelerini hayata geçiriyor, eğitimde fırsat eşitliğini en uzak ilçelere kadar taşıyoruz. İhtiyaç sahiplerine, insan onuruna yakışır hizmetler götürüyor ve sosyal politikalarımızda öncü adımlar atıyoruz. Kentimizin bütçesini hak temelli bir yaklaşımla kullanarak, her alanda vatandaşlarımızın yanında olmayı sorumluluğumuz olarak kabul ediyoruz.

Mersinliler olarak sahip olduğumuz tüm özgürlüklerin ve ortak değerlerin Cumhuriyet sayesinde var olduğunu biliyor; kentimizde yaşayan herkese bunu daha güçlü hissettirmek için azim ve kararlılıkla çalışmayı ve bu bilinci derinleştirmeyi kendimize görev sayıyoruz.

Verilen onurlu ve zorlu bir mücadelenin ve ödenen büyük bedellerin ardından; bizlere Cumhuriyetimizi armağan eden başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm kahramanlarımıza şükranlarımı sunuyor, Cumhuriyetimiz için canını feda eden tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum.

Cumhuriyet değerlerine yürekten bağlı Mersin halkının ve tüm ülkemizin Cumhuriyet Bayramı’nı yürekten kutlarım.”


Mersin,Mersin belediyesi

Başkan Özcan’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı: “Cumhuriyetimizin 101. yılı kutlu olsun

Cumhuriyet’in 101. yılı, Ortahisar’da büyük bir coşkuyla kutlanacak

Başkan Tugay: “Daha aktif olacağız”

Bayraklı’da kış spor okulları başladı

Başkan Vahap Seçer’den ‘29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’ Mesajı

Cumhuriyetin 101’inci yılında ulaşım yüzde 50 indirimli

Başkan Bozbey’den teröre ve şiddete karşı yaşam hakkına destek

Başkan Kaya, Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanları Toplantısına katıldı

"Zahmet olacak ama İzmir Körfezi'ne müdahale etsinler"

19.2°