CHP 28.09.2024 11:30:57 0
BAŞKAN ÜNLÜCE’YE YOL TEŞEKKÜRÜ

Sarıcakaya Belediye Başkanı Ahmet Dönmez, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret ederek Sarıcakaya ilçesinde Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yapılan yol çalışmaları için teşekkür etti.

Sarıcakaya Belediye Başkanı Ahmet Dönmez, Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret etti. Ziyarette Başkan Ünlüce’ye hayırlı olsun dileklerini ileten Ahmet Dönmez, Sarıcakaya ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yol çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

Başkan Ünlüce de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hem kent merkezinde hem de kırsaldaki yollarda çalışmaları sürdüreceklerini söyledi.

Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret son buldu.

Eskişehir,Eskişehir Belediyesi

BELEDİYE BAŞKANIMIZ KAHVECİ SULAMA KANALLARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

ASFALT ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

14 Büyükşehir Belediyesi’nin su ve kanalizasyon idareleri Antalya’da buluştu