Tarih: 22.10.2024 19:22

Başkan Türkel Samsunlu taraftarların heyecanını paylaştı

Facebook Twitter Linked-in

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, Fenerbahçe-Samsunspor maçını ailesiyle beraber tribünde izledi. Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda maç öncesi  taraftarla bir araya gelen Başkan Türkel, yoğun ilgi ve alkışlarla karşılandı. Taraftarlarla bir süre sohbet eden Başkan Türkel, vatandaşları selamlayarak iki takıma da başarılar diledi.  

SEYİR ZEVKİ VEREN MAÇ

Başkan Türkel, yüksek temposuyla seyir zevki veren karşılaşmada Samsunsporlu taraftarların heyecanını paylaştı. Süper Lig’in 9. haftasında Fenerbahçe’yi evinde ağırlayan Samsunspor, sergilediği futbolla göz doldurdu. İki takımın mücadelesi heyecanlI anlar yaşatırken, Fenerbahçe 24. dakikada Tadic’in attığı golle öne geçti. Samsunspor 49. dakikada, Holse’nin kaydettiği golle eşitliği yakaladı. Fenerbahçeli oyuncu Saint-Maximin 62. dakikada attığı golle skor 2-1 olurken, Samsunsporlu futbolcu Soner Aydoğdu’nun golüyle maç beraber sona erdi. 

“YÜREĞİMİZLE DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Karşılaşmanın son derece heyecanlı geçtiğini belirten Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, “Sportmence ve tribün zevki veren bir maç izledik. İki takım da centilmence karşılaştı. Son dakikalarda atılan golle, Samsunspor beraberliği yakaladı. Tam anlamıyla heyecan dolu, bir futbol şöleni izledik. Süper Lig 2024-2025 sezonunda, Samsunspor'un çok güzel galibiyetler alacağına inanıyoruz. Sezon boyunca takımımızı, yüreğimizle desteklemeye devam edeceğiz. Futbolcularımızı kutluyorum.” dedi.     





 


Samsun,Atakum Belediyesi



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —