Başkan Tugay halkın talepleri için sahada

CHP 28.06.2024 19:30:57 0
Başkan Tugay halkın talepleri için sahada
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, ilçelerin sorunlarını hızlı bir şekilde çözmek için başlattığı koordinasyon toplantılarına Buca’da devam etti. Buca Belediye Başkanı Görkem Duman ve bürokratlarla fikir alışverişi yapan Başkan Tugay, ardından Aydoğdu Mahallesi’nde sahaya inerek talepleri yerinde dinledi.

Kent yönetiminde ortak akıl prensibiyle çalışmalarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, ilçelerin sorunlarını yerinde ve doğru adımlarla kalıcı çözüme ulaştırabilmek için başlattığı koordinasyon toplantılarına Buca’da devam etti. Buca Belediyesi Bağ Evi’nde düzenlenen toplantıya Başkan Dr. Cemil Tugay’ın yanı sıra Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, İzmir Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve Buca Belediyesi yöneticileri katıldı. Yaklaşık iki saat süren toplantıda Başkan Cemil Tugay, Buca’nın uzun süredir çözüm bekleyen sorunları, öncelikli projeleri hakkında Buca Belediye Başkanı Duman ve yöneticilerden bilgi aldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ilçede yapımı devam eden projeleri hakkında bilgi veren Başkan Tugay, Buca’ya yapılacak yeni projeler için fikir alışverişi yaptı.

Aydoğdu Mahallesi Muhtarlığı’nı ziyaret etti
Koordinasyon toplantısının ardından Başkan Tugay, kendisinden mahallenin sorunlarını iletmek üzere görüşme talebinde bulunan Buca Aydoğdu Mahallesi Muhtarı Aslı Doğmaz’ı muhtarlık ofisinde ziyaret etti. Aydoğdu Muhtarı Doğmaz, mahallenin sosyal alan, park gibi ihtiyaçlarını iletti. Talepleri bürokratlarıyla birlikte değerlendirerek not alan Başkan Tugay, ardından sahada inceleme yaptı. Mahallede atıl kalan arazileri gezerek fotoğraf çeken Başkan Tugay, hizmet alanlarının mahallenin ihtiyacı doğrultusundaki sosyal alanlara dönüştürülebilmesi için çalışma başlatacaklarını bildirdi.

ESHOT hareket merkezi ziyareti
Başkan Tugay, Buca turunun son bölümünde ESHOT Genel Müdürlüğü’nün EVKA-1 Hareket Merkezi’ni ziyaret ederek hareket amiri ve şoförlerle sohbet etti. Tesis ve çevresinde inceleme yapan Başkan Tugay, ardından ESHOT personelinden işleyişle ilgili bilgi aldı.

İzmir,İzmir Belediyesi

Büyükşehir'den Yılkı Atına 5 Saat Süren Tedavi

Ahmet Akın, personelinin arkasında durdu!

Bursa’da yangın seferberliği sürüyor

Mudanya Plajı, Büyükşehir kalitesiyle hizmete açıldı