Başkan Topaloğlu’ndan karatecilere ziyaret

DİĞER 28.03.2024 13:10:09 0
Başkan Topaloğlu’ndan karatecilere ziyaret

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Adalin Spor Kulübü Derneği Spor Salonu'nda karatecileri ziyaret etti.

Başkan Topaloğlu, sporcularla tek tek selamlaşarak sohbet etti. Topaloğlu, Okul Sporları Türkiye Kata ikincisi Ecemnaz Şahin ve Türkiye Şampiyonası'nda kata ikincisi Meliha Nur Birdal'ı başarılarından dolayı ayrıca tebrik etti.

Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Kemer Belediyesi olarak spora ve sporcuya her zaman destek olmaya devam ettiklerini belirterek, Balkan Şampiyonası'nda Türkiye'yi ve Kemer'i temsil edecek olan Meliha Nur Birdal'a da başarılar dilediğini kaydetti.

Antalya,Kemer Belediyesi

MİNİKLERİN YILSONU HEYECANINA ORTAK OLDUK

Büyükşehir’den Motosiklet Park Alanı

KURBAN PAZARI YER TAHSİSLERİ KURA İLE BELİRLENECEK…