BAŞKAN TEPE'DEN MEMURLARA TAVAN ÜCRET MÜJDESİ

BAŞKAN TEPE

BAŞKAN TEPE'DEN MEMURLARA TAVAN ÜCRET MÜJDESİ

ALTINORDU BELEDİYESİ'NDE SOSYAL DENGE TAZMİNATI EN ÜST LİMİTTEN ÖDENECEK

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe’den belediyede çalışan memurlara müjdeli haber geldi.

"Çalışanlarımızın hakları konusundaki iyileştirmelerimizi elimizdeki imkânı en üst seviyede kullanacak biçimde gerçekleştiriyoruz. Gülyalı'da da bu tazminatı en üst limitten vererek diğer belediyelerimize örnek oluyorduk. Bizden önce Altınordu Belediyesi'nde bu oran %110 olarak belirlenmişti. Bugün itibarıyla sosyal denge tazminatını %120'ye denk gelen en üst limitten ödeyeceğimiz biçimde sözleşmemizi tavan orandan imzaladık. Yetkili sendika Memur-Sen’e bağlı Bem-Bir-Sen temsilcileriyle imzaladığımız Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi'nin belediyemize, çalışanlarımıza ve ailelerine hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum." dedİ.

Ordu,Altınordu Belediyesi

İZMİT BELEDİYESİ, ŞEHİT ANNESİNİN ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

MANAVGAT’TAN 19 MAYIS’A YAKIŞIR KUTLAMA

BAŞKAN BAKKALCIOĞLU'NDAN BAŞKAN ATAÇ'A ZİYARET