BAŞKAN TAVLI, “ŞEHRİMİZE BİRLİKTE HİZMET ETMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Seçimlerin ardından güven tazeleyen Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya tebrik ziyaretleri devam ediyor. Memur-Sen Ünye Şube yönetimi Başkan Tavlı’ya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tablosunu takdim ederken, Başkan Tavlı “Ünye’mizi bir bütün olarak görüyor ve her köşesine hizmet götürmek için çalışıyoruz. Bundan sonra da hep birlikte hizmet etmenin azmi ve gayreti içinde olacağız” dedi.

Memur-Sen Ünye Şube Başkanı İsa Ünel ve yönetim kurulu üyeleri, 31 Mart seçimlerinde güven tazeleyerek yeniden göreve seçilen Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Tavlı’ya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tablosunu takdim eden Memur-Sen Ünye Şube Başkanı İsa Ünel, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Ünel “Biz büyük bir aileyiz ve her zaman birlik ve beraberlikten mutluluk ve gurur duyuyoruz. Birlikten güç doğar diyoruz. Bundan sonra da aynı güzellikle devam etmeyi istiyoruz. Bu zamana kadar eğitim kurumlarımız başta olmak üzere Ünye’mizin her bölgesine yaptığınız hizmetler nedeniyle teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarınızda kolaylıklar diliyoruz ” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ise “Sayın Cumhurbaşkanımızı hiçbir zaman yalnız bırakmayan, her zaman destekçisi olan, aynı zamanda da üyelerini bırakmayan, menfaatlerini en iyi şekilde gündem yapıp onları kazanmasına imkan sağlayan sendikaların yöneticileri olarak bizlerde sizlerle beraber yol yürümekten mutluyuz. Süreçte desteklerinizle geldiğimiz görevde hep birlikte hizmet etmenin azmi ve gayreti içinde olacağız” diye konuştu.

Ordu,Ünye Belediyesi

Cumhuriyet Meydanı rengarenk

İMAMOĞLU’NDAN ‘19 MAYIS’ AÇIKLAMASI

BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ: "GENÇLER İÇİN SPOR AKADEMİSİ Mİ, PROFESYONEL TAKIM YÖNETİMİ Mİ?"

Büyükşehir, Balıkesir’in kültürel mirasını Heritage’te tanıttı

TEKİRDAĞ'DA TEK GENÇ FEST RÜZGÂRI

Kemer’de 19 Mayıs coşkusu başladı

52. Sultanhisar Atça Nysa Çilek Tarım Kültür Ve Sanat Festivali