AK PARTİ 14.10.2024 11:21:29 0
BAŞKAN TAVLI BÜYÜKŞEHİR MECLİS TOPLANTISINDA HİZMETLERİ ANLATTI

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim Ayı Olağan toplantısı Ünye’de gerçekleştirildi. Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ev sahipliği yaparken, meclise Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler başkanlık yaptı.

Toplantıda konuşan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Ünye’ye yapılan yatırım ve hizmetlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Tavlı “Birlikte güçlü Ordu şiarı ile uyum içinde Ünye başta olmak üzere ilimizi kalkındırmak ve daha yaşanabilir bir Ünye ve Ordu inşa etmek adına çalışıyoruz. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler’e kentimize yaptığı yatırım ve hizmetlerden dolayı şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum” dedi.

Ordu,Ünye Belediyesi

TİMAV 12.GELENEKSEL HİKAYE YARIŞMASI’NDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

2024 Avrupa Spor Şehri Kayseri’nin Zirvesi’nde Uluslararası Tenis Turnuvası

Kayserililer, Kitap Fuarı’nı Dört Gözle Bekliyor