Başkan Taban Kırsal Mahallelerde Vatandaşlarla Buluşuyor

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, mahallelerin ihtiyaçları ve vatandaşların taleplerini yerinde tespit edebilme adına kırsal mahalle ziyaretleri gerçekleştiriyor. Taban, bu kapsamda son olarak Fındıklı ve Kozluca köylerinin sakinleriyle buluştu.

İnegöl’ün gelişimi ve şehrin günün şartlarına uygun modern bir kente dönüşmesi adına mesai harcayan Belediye Başkanı Alper Taban, halkın her kesimiyle bir araya gelmeye ve istişareye de önem veriyor. Ortak aklın gücüne inanan ve atılan her adımda ortak aklı mutlaka ortaya koyan Başkan Taban, günün her anını en verimli şekilde değerlendirerek sık sık vatandaşlarla da bir araya geliyor.

KÖYLERDE TALEP VE İHTİYAÇLAR YERİNDE TESPİT EDİLİYOR

Özellikle kırsal mahallelerde bölgenin ihtiyaçları ve vatandaşların taleplerini bizzat yerinde görüp tespit etme adına köy ziyaretleri yapan Belediye Başkanı Alper Taban, beraberindeki Başkan Yardımcıları ve AK Parti teşkilat mensuplarıyla her sokağa, her haneye, her bireye ulaşmaya gayret ediyor. Bu ziyaretlerde halkın talep ve önerileri, istekleri, şikayetleri tek tek dinlenip notlar alınıyor. Karşılıklı istişarelerle çözüm önerileri üzerine çalışılıyor.

FINDIKLI VE KOZLUCA SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Başkan Alper Taban, son olarak Perşembe günü Fındıklı, Cuma günü ise Kozluca kırsal mahallelerini ziyaret ederek buradaki vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretlerde Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Aydın ve Melih Ateş, AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, meclis üyeleri ve parti yöneticileri de hazır bulundu. Muhtarlar, köy halkı, çocuklar, yaşlılar ve gençlerle hepsinin istek ve ihtiyaçları üzerine sohbet edildi. Mahalle sakinleri de Başkan Taban’ın ziyaretlerinden memnun kaldı.

Bursa,İnegöl Belediyesi

Bağlar’daki Doç. Dr. Ahmet Bilgin Caddesi 33 gün trafiğe kapatılacak

ADALET BAKANI TUNÇ, YALOVA ADALET SARAYI EK HİZMET BİNASININ AÇILIŞINDA KONUŞTU

MASA TENİSİ TURNUVAMIZ SONA ERDİ

Ekim Ayı Çocuk Sineması: 11-17 Ekim

GENÇLERE YÖNELİK SES PRODÜKSİYONU VE MÜZİK TEKNOLOJİSİ EĞİTİMLERİ SANAT AKADEMİSİNDE BAŞLIYOR!

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Antepoğlu Sanayi Sitesini Ziyaret Etti

Hırvat-Türk Dostluk Derneği’nden İzmir’e ödül

BAŞKAN KARA YÖREX FUARI’NDA

ALANYA BELEDİYESİ’NDEN KÜLTÜREL MİRAS ATAĞI ALANYA İPEĞİ MARKA OLMA YOLUNDA İLERLİYOR