BAŞKAN ŞÜKRÜ ERDEM’DEN ÖĞRENCİLERE SINAV DESTEĞİ

CHP 9.05.2024 18:10:26 0
BAŞKAN ŞÜKRÜ ERDEM’DEN ÖĞRENCİLERE SINAV DESTEĞİ

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanımız Şükrü Erdem ‘’Geleceğimizin teminatı’’ olarak nitelendirdiği öğrencileri ziyarette bulunarak, başarılar diledi.

Sınava az bir süre kala öğrencilerin sınav maratonunda yanlarında olmak ve başarılarına katkı sağlamak amacıyla, ücretsiz kitapçık desteği sağlayan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanımız Şükrü Erdem, öğrencilerin sınav heyecanlarına ortak oluyor.

Mustafakemalpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından temin edilen deneme kitapçıkları, Mustafakemalpaşa'daki 8. ve 12. sınıf öğrencilerine toplam 2400'den fazla dağıtıldı ve eş zamanlı olarak LGS, TYT ve AYT deneme sınavları gerçekleştirildi.

Şehit Hikmet Aktaş Ortaokulu öğrencilerine moral ziyaretinde bulunan Belediye Başkanımız Şükrü Erdem, ‘’ Gençler sınavda göstereceğiniz başarıya inancımız tam. Sizler geleceğimizin teminatısınız.  Hepinize başarılar diliyorum.’’ Dedi.

Bursa,Mustafa Kemal Paşa Belediyesi

Büyükşehir, 19 Mayıs Gençlik Bayramı Ruhunu Kentin Dört Bir Yanına Taşıdı