BAŞKAN SUBAŞI'NDAN BAŞKAN ATAÇ'A ZİYARET

CHP 10.05.2024 19:19:19 0
BAŞKAN SUBAŞI

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı’nı ağırladı.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, yerel yöneticiler ile bir araya gelmeyi sürdürüyor.

Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı da Bilecik Bayırköy Belde Belediye Başkanı Aykut Dilsiz ve Bilecik Belediyesi Meclis üyeleri ile birlikte Başkan Ataç’ı makamında ziyaret etti. Başkan Ataç ve konukları buluşmada yerel yönetimler ve belediyecilik hizmetleri üzerine görüş alışverişinde bulundu. Başkan Ataç, Başkan Subaşı ve Başkan Dilsiz’e nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Buluşma günün anısına çektirilen fotoğraf ile son buldu.

Eskişehir,Tepebaşı Belediyesi

MODERN HAYVAN PAZARI’NDA KURBALIK HAYVAN SATIŞI 27 MAYIS’TA BAŞLIYOR

İZMİT BELEDİYESPOR YÜZME KULÜBÜ GELİŞİM LİGİ’NDEN BAŞARIYLA DÖNDÜ

İZMİT BELEDİYE MECLİS BAŞKANVEKİLİ CENGİZ ÖZCAN ŞEYH EDEBALİ CAMİİ’NDE CEMAATLE BULUŞTU