BAŞKAN SUBAŞI İBB BAŞKANI İMAMOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ

CHP 5.07.2024 13:47:49 0
BAŞKAN SUBAŞI İBB BAŞKANI İMAMOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ

Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldi.

Bilecik Belediyesi’ne kültür, sanat ve fiziki alanlarda yeni proje ve çalışmalar gerçekleştirmek üzere komşu il ve ilçelerde temaslarda bulunan Başkan Subaşı, İBB Başkanı İmamoğlu’nu ziyaret etti.

Başkan Subaşı ziyaretinde İBB’nin Bilecik Belediyesi’ne yönelik yaptığı katkılar dolayısıyla İmamoğlu’na teşekkür etti.

Gerçekleştirdiği ziyaret hakkında sosyal medya hesabında paylaşım yapan Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, ‘’İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nu İstanbul’da ziyaret ettik. Ekrem Başkanımızla; belediyelerimiz arasında gerçekleştireceğimiz projeler ve çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunduk, birbirinden güzel iş birlikleri için sözleştik. Misafirperverlikleri için Ekrem Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Bilecik,Bilecik Belediyesi

ODUNPAZARI’NA YENİ ALZHEİMER MERKEZİ GELİYOR

TARSUS BELEDİYESİ’NİN ÜCRETSİZ YAZ KURSLARI BAŞLADI

KAZIM KURT: “HALKIN OLAN BU MERKEZLERE SAHİP ÇIKIN”