BAŞKAN SUBAŞI HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ

CHP 28.06.2024 19:41:04 0
BAŞKAN SUBAŞI HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ

Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Halk Günü’nde vatandaşları ağırlayarak, talep ve görüşlerini dinledi.

Geçtiğimiz yıllardan itibaren uygulanan ve vatandaşların talep ile görüşlerini doğrudan aktarma imkanı bulduğu Halk Günü’nde vatandaşlar Başkan Subaşı’yla bir araya geldi.

Belediye Başkan yardımcıları ve ilgili birim müdürlerinin de olduğu buluşmada, Başkan Subaşı talep ve görüşleri not alarak, çözüm için talimatlar verdi.

Halk Günü hakkında sosyal medya hesabında paylaşım yapan Başkan Subaşı, ‘’Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezimizde gerçekleştirdiğimiz Halk Günü ile vatandaşlarımızla bir araya gelerek istek, ihtiyaç ve önerilerini dinledik. Vatandaşlarımızın düşüncelerini dikkate alarak, ortak akılla şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz.’’ İfadelerini kullandı.

Vatandaşlar da gerçekleştirilen halk günü ile isteklerini doğrudan ilettikleri için duydukları memnuniyeti belirterek, Başkan Subaşı’na teşekkür etti.

Bilecik,Bilecik Belediyesi

Büyükşehir'den Yılkı Atına 5 Saat Süren Tedavi

Ahmet Akın, personelinin arkasında durdu!

Bursa’da yangın seferberliği sürüyor

Mudanya Plajı, Büyükşehir kalitesiyle hizmete açıldı