BAŞKAN SUBAŞI HAFTA MESAİSİNE ESNAF VE VATANDAŞ ZİYARETİYLE BAŞLADI

CHP 29.04.2024 18:49:01 0
BAŞKAN SUBAŞI HAFTA MESAİSİNE ESNAF VE VATANDAŞ ZİYARETİYLE BAŞLADI

Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, hafta başı mesaisine esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek başladı.
Her fırsatta vatandaş ve esnaf ile bir araya gelen Belediye Başkanı Subaşı, ziyaretinde esnaf ve vatandaşla sohbet ederek, talep ve görüşleri dinledi.
Bilecik Belediyesi’nin çalışmaları hakkında da bilgi veren Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, ziyareti hakkında sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda; ‘’Haftaya, çarşı esnafımızın çayı ve güzel sohbetleriyle başladık. Güleryüzleri ve misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.
Esnaf ve vatandaşlar da Başkan Subaşı’nın halkla iç içe olmasının önemli ve güzel bir durum olduğunu belirterek, Başkan Subaşı’na teşekkür etti.

Bilecik,Bilecik Belediyesi

19 MAYIS COŞKUSU PİİZ KONSERİ İLE KATLANACAK

EKO-OKULLAR'DAN DÜNYA İKLİM GÜNÜ ÇALIŞTAYI

ÇÖP EV TEMİZLENDİ