BAŞKAN SUBAŞI BİRLİK BAŞKANLIĞINDAKİ İLK İNCELEMESİNİ YAPTI

CHP 2.05.2024 18:56:12 0
BAŞKAN SUBAŞI BİRLİK BAŞKANLIĞINDAKİ İLK İNCELEMESİNİ YAPTI

Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Karasu İçme ve Kullanma Suyu başkanlığına geldikten sonraki ilk incelemesini gerçekleştirdi.

Beraberinde başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte karasu isale hattında  incelemelerde bulunan Başkan Subaşı, çalışmaların son durumu hakkında bilgiler aldı.

Gerçekleştirilen inceleme çalışması hakkında sosyal medya hesabında paylaşım yapan Başkan Subaşı, ‘’Karasu İçme ve Kullanma Suyu İşletme Birliği ve belediyemizdeki çalışma arkadaşlarımızla Karasu İsale Hattında incelemelerde bulunduk.

Karasu İçme ve Kullanma Suyu İşletme Birlik Başkanlığımız süresince şehrimizin içme ve kullanma suyu konusunda herhangi bir sorunla karşılaşmaması için özenle çalışmaya devam edeceğiz.’’ İfadelerini kullandı.

Bilecik,Bilecik Belediyesi

Marmara’daki belediyeler afetten sonraki yaşamı Nilüfer’de ele aldı

Başkan Şadi Özdemir Nilüfer’de kadına bakış açısını anlattı

Başkan Özdemir’den muhtarlara “Eşit hizmet” sözü