Başkan Seyhan Kılınçarslan’dan, LGS İlçe Birincisine Ödül

AK PARTİ 8.07.2024 19:16:08 0
Başkan Seyhan Kılınçarslan’dan, LGS İlçe Birincisine Ödül

Belediye Başkanımız Seyhan Kılınçarslan, Liselere Giriş Sınavında (LGS) ilçe birincisi olan Mercan ortaokulu öğrencisi İrem Arslan, ilçe İkincisi olan Fatih ortaokulu öğrencisi Ahmet Muhammet Keskin ve ilçe üçüncüsü olan Fatih ortaokulu öğrencisi Berra Buyruk’u ödüllendirdi.
Öğrencileri başarıları dolayısıyla kutlayan Başkan Seyhan Kılınçarslan, Öğrencilerimizin başarılarının bundan sonraki eğitim öğretim hayatlarında da devamını diliyorum. Bu zorlu süreçte öğrencilerimizden desteklerini esirgemeyen değerli ailelerine ve sonsuz emekleri olan saygıdeğer öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. İscehisar Belediyesi olarak öğrencilerimizin her zaman yanındayız.” dedi.

Afyonkarahisar,İscehisar Belediyesi

Aile Danışmanı Erdim, Günümüz Aile Yapısını Anlattı

Büyükşehir’in Kayseri Bilim Merkezi Adana’daki 10. Teknofest’te Paydaş oldu

Eyyübiye’de Doğalgaz Ulaşmayan Ev Kalmayacak