Başkan Seyhan Kılınçarslan, Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Turgay Şahin’e Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

AK PARTİ 5.07.2024 19:16:05 0

Belediye Başkanımız Seyhan Kılınçarslan, Ak Parti İscehisar İlçe Başkanı Metin Balaban, Belediye Meclis üyeleri ve teşkilat üyeleri ile birlikte Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Ak Parti Afyonkarahisar İl başkanlığına atanan Turgay Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde muvaffakiyetler diledi..

Afyonkarahisar,İscehisar Belediyesi

Belediyemizden LGS´de Dereceye Giren Öğrencilere 10 Milyon TL´lik Ödül

Başkan Geçit’ten Hicri Yılbaşı ve Muharrem Ayı Mesajı

Yeşilyurt Belediyesi Depremzede Aileler İçin Dev Ekran Kuruyor

SELÇUKLU’DA 2 BİN 843 ÖĞRENCİ FUTBOL BRANŞINDA EĞİTİM ALIYOR BAŞKAN PEKYATIRMACI,“FUTBOLDA ELDE ETTİĞİMİZ ŞAMPİYONLUKLARIN TEMELİ SPOR OKULLARIMIZDA ATILIYOR”

Belediyemizden Londra´ya Uzanan Yolculuk

MELİKGAZİ BELEDİYESİ’NİN İLÇEYE KAZANDIRDIĞI 270 PARK VE 3 MİLYON METREKARE YEŞİL ALAN VATANDAŞLARIN GÖZDESİ OLDU

Yeniceköy Futbol Sahası Yenilendi

TURİSTİN ŞİKAYETİ HAVADA KALMIYOR

Sakarya’da tarihin en büyük sanat yatırımına meclis onayı