Başkan Şahin'den Anlamlı Kan Bağışı

CHP 29.06.2024 18:09:12 0
Başkan Şahin

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, acil kan ihtiyacı olan bir hastaya umut olmak için Kızılay Kan Merkezi'nde kan bağışında bulundu.

Başkan Şahin'in bu anlamlı hareketi, kan bağışının ne kadar hayati bir önem taşıdığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, acil kan ihtiyacı bulunan bir hasta için Kızılay Kan Merkezi’nde kan bağışında bulundu. Başkan Şahin, gerekli formları doldurduktan sonra kan bağışı yaptı ve kan bağışının önemi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

“Kan Vermek Yeni Bir Cana Umut Olmaktır”

Kan bağışında bulunmanın hayati önemine değinen Başkan Şahin, “Kan vermek hayat vermektir. Kan vermek yeni bir cana umut olmaktır. Kan ihtiyacı olan bir kardeşimize kan bağışında bulunduk. Bu vesile ile tüm hemşehrilerimi kan bağışında bulunmaya davet ediyor, tüm hastalarımıza şifa diliyorum” dedi. Başkan Şahin’in bu sözleri, kan bağışının ne kadar kritik ve değerli bir toplumsal sorumluluk olduğunu vurguladı.

Kan Bağışının Süreci

Kan bağışında bulunmak isteyen bireylerin izlemesi gereken süreç oldukça basittir. Öncelikle bağışçılar, kan bağışı merkezlerine gelerek gerekli formları doldurur ve sağlık kontrolünden geçerler. Kan bağışı işlemi yaklaşık 10-15 dakika sürer ve bu süre zarfında bağışçılar rahat bir ortamda bulunur. Bağış sonrası kısa bir dinlenme süresi ve ikramlarla süreç tamamlanır.
Ankara,Mamak Belediyesi

İTFAİYE EKİPLERİ SON 3 AYDA 3.485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

BAŞKAN ÜNLÜCE’DEN SİVAS KATLİAMI MESAJI

NALLIHAN’DA “LAVANTA HASAT ŞENLİĞİ” DÜZENLENDİ

Büyükşehir’in Kurs Merkezlerinin Başarı Oranı Her Yıl Artıyor

MİLLÎ TAKIMIMIZA CACABEY MEYDANI’NDA DESTEK VERİYORUZ

1 TEMMUZ KABOTAJ BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

CHP Genel Başkanı Özel Selçuk’ta yanan ormanlık alanı inceledi

Yenimahalle’de Geleneksel Köylü Pazarları Kuruluyor

MİLLİ TAKIMIN MAÇI DEV EKRANDA İZLENECEK

34°