Başkan Şahin’den 29 Ekim Çağrısı

Gençliğe Hitabe’yi okuyoruz

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Cumhuriyetin 101. yılı kutlamaları için tüm vatandaşlarımızı Gençliğe Hitabe’yi okumaya davet ediyor. Gençliğe Hitabe’yi okurken kaydedilen görüntülerinizi, Mamak Belediyesi ve Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’in resmi sosyal medya hesaplarını etiketleyerek paylaşabilirsiniz. Bu videolarla birlikte Cumhuriyet kutlamalarına katılmanızı ve coşkumuzu paylaşmanızı istiyoruz.

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Cumhuriyetin 101. Yılı kutlamaları için bir çağrıda bulundu. Başkan Şahin: ”Atatürk bu ülkeyi gençliğe emanet etti. Benim de gençlere olan güvenim tamdır. Gelin bu 29 Ekim’de hep birlikte Gençliğe Hitabe’yi okuyalım. Cumhuriyet değerlerine yürekten bağlı nesiller olduğumuzu, Atamızın izinde yılmadan ilerleyeceğimizi bir kez daha tüm dünyaya gösterelim” diyerek çağrıda bulundu.

Gençliğe Hitabe’yi okuyun paylaşın

Bu anlamlı etkinlikte yer almak isteyen vatandaşlar, Gençliğe Hitabe’yi okurken kaydettikleri görüntüleri Mamak Belediyesi ve Veli Gündüz Şahin’in resmi sosyal medya hesaplarını etiketleyerek paylaşabilirler. Gönderilen videolarla tüm vatandaşlarımızı Cumhuriyetimizin 101. yılı kutlamalarının gurur ve coşkusuna ortak olmaya davet ediyoruz. Kaydettiğiniz görüntüleri #UlusunKorkma etiketiyle  paylaşabilirsiniz.

Ankara,Mamak Belediyesi

ŞEHİTKÂMİL BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ GÖZ AÇTIRMIYOR

SAHA ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

Ortahisar Belediyesi, kahverengi kokarca mücadelesinde ilaçlama çalışmalarına başladı