Başkan Şahin Öğrencilere Unutulmaz Bir Gün Yaşattı

Başkan Şahin gençlerle birlikte yemek yedi

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Çorum Sultan Abdülhamit Han Ortaokulu’ndan gelen 57 kişilik öğretmen ve öğrenci kafilesini belediye binasında ağırladı. Başkan Şahin, öğrencilere belediye binasını gezdirdikten sonra yemekhanede birlikte öğlen yemeği yedi.

Öğrenciler Mamak Belediyesini gezdi

Çorum Sultan Abdülhamit Han Ortaokulu düzenledikleri Ankara gezisinde Anıtkabir ve Türkiye Büyük Millet Meclisini gezdi. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin kafileyi Mamak Belediyesine davet ederek burada belediye binasını gezdirdi. Daha sonra yemekhanede öğrencilerle birlikte yemek yiyen Başkan Şahin, onlarla sohbet ederek, hedefleri ve hayalleri hakkında merak ettiklerini sordu. Akşam için Veli Başkan’ın bir sürprizi daha vardı.

Sinema Sürprizi

Sultan Abdülhamit Han Ortaokulu öğrencileri Ankara ziyaretlerinde sürprizlerle karşılaştı. Anıtkabir ve meclis ziyaretiyle tamamlanması planlanan gezi, Başkan Şahin’in davetiyle daha renkli hale geldi. Öğretmen ve öğrencilerden oluşan 57 kişilik kafileyi Mamak Belediyesine davet eden Başkan Şahin, öğrencilere belediye binasını gezdirdi ve birlikte yemekhanede yemek yedi. Daha sonra, Başkan Şahin’in öncülüğünde Nata-Vega alışveriş merkezine götürülen öğrenciler, burada keyifli anlar yaşadı. Öğrencilere sinema salonuna kadar eşlik eden Başkan Şahin, “Cesur Çocuk” adlı filmi izleyerek öğrencilerle birlikte vakit geçirdi.

Ankara,Mamak Belediyesi

KONYA BÜYÜKŞEHİR'DEN AİLELER İÇİN 'LASER RUN' YARIŞMASI

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Afyonkarahisar İl Tarım ve Orman Müdürü Özkan Parlak’ı makamında ziyaret etti.

Kebabın en lezzetli hali Kurt Kemeri Sosyal Tesisleri’nde

Osmangazi Belediyesi Ata Posteri Dağıtacak

29 EKİM COŞKUSU TEPEBAŞI'NDA YAŞANACAK

Başkan Gülpınar Ve Tatlıses “Unesco Müzik Şehri Lansmanı” Öncesi Bir Araya Geldi