Başkan Şahin Ankaralı Turgut için Vefa Konseri Düzenliyor

Ünlü sanatçıya moral ve destek gecesi

Geçtiğimiz günlerde kanser teşhisi konulan ve kepoterapi gören Ankaralı Turgut’u evinde ziyaret eden Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, kendisine verdiği destek sözünü yerine getiriyor. 26 Eylül akşamı Ankaralı Turgut için bir vefa ve yardımlaşma gecesi düzenleyen Başkan Şahin, bu organizasyonla ünlü sanatçıya hem maddi hem de manevi olarak destek vermeyi hedefliyor.

Moral ziyaretinde verdiği destek sözünü tutuyor

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, kanser teşhisi konulan ünlü sanatçı Ankaralı Turgut’u evinde ziyaret etmiş ve kendisine destek sözü vermişti. Ankaralı Turgut’un kızı Hasret Karataş, Başkan Şahin’in gerçekleştirdiği ziyaret sırasında babasının düğün ve konserlere katılarak moral bulduğunu, bu şekilde stres attığını söylemişti. Başkan Şahin 26 Eylül saat 19:00’da Necmettin Erbakan Kongre Merkezi’nde ünlü sanatçı için bir vefa ve yardımlaşma gecesi düzenleneceğini duyurdu. Ankaralı sanatçıların katılımıyla gerçekleşecek konserde ünlü sanatçıya moral vermeyi hedefleyen Başkan Şahin, tüm Ankaralıları bu anlamlı geceye davet etti.

Tüm Ankaralılar davetli

Ankaralı Turgut için düzenlenen vefa ve yardımlaşma gecesi 26 Eylül saat 19:00’da Necmettin Erbakan Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Bu anlamlı gecede, Mehmet Demirtaş, Ankaralı Coşkun, Veli Erdem Karaküllah, Ömer Faruk Bostan, Ömer Şahin, Eylemi Boran gibi sevilen Ankaralı sanatçılar sahne alacak. Ayrıca geceye sürpriz sanatçıların katılımı da bekleniyor. Başkan Şahin, tüm Ankaralıları bu özel etkinliğe davet ederek, Ankaralı Turgut’a moral vermenin ve dayanışma göstermenin, konsere katılarak sanatçının tedavi sürecinde yalnız olmadığını hissettirmenin önemini vurguladı.

Ankara,Mamak Belediyesi

Büyükşehir, Dulkadiroğlu’nda Yenileme Çalışmalarını Sürdürüyor

YANGINDA MAHSUR KALAN 1 KİŞİYİ İTFAİYE KURTARDI…

2024 VW Beach Pro Tour Futures Balıkesir Etabı sona erdi

İlçemiz Doğu girişi ( TOKİ ) yolu ve İlçemiz Fethiye Mahallesi Afet evleri asfaltlama çalışmalarını tamamladık.

T.C. Denizli Büyükşehir Belediyesi Teşkilat Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

Sürdürülebilir Manisa için ‘Hareket’ edildi

Mardin Tanıtım Günleri Sona Erdi

BAŞKAN SOMYÜREK GAZİLER GÜNÜ ÇELENK PROGRAMINA KATILDI

BAYBURT KENT KONSEYİ YENİDEN KURULDU

Nevşehir Belediyesi Gençlik Ofisi’nde Kermes Açıldı

ÇALIŞMALARIMIZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Büyükşehir Belediyesi Genç Yeteneklerini Arıyor

KARAKÖPRÜ’DE İNŞAAT DENETİMLERİNDE TAVİZ YOK

Mamak’ın Saklı Kalmış Güzellikleri Ankaralılarla Buluşuyor

BELEDİYE BAŞKANIMIZIN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

PİR AHMET EFENDİ MANEVİ HUZURUNDA VEFA İLE ANILDI

İLAN

19 Eylül Gaziler Günü Kutlama Programı

Kepez’in Pota Sultanları,  lig için geri sayımda

BAŞKANIMIZ, EMRE YALÇIN VE KÜBRA KARAMANLI KARDEŞLERİMİZİN DÜĞÜN TÖRENLERİNE KATILIM SAĞLADI.

Nar Kavşağı'nda Hemzemin Kavşak Düzenlemesi Başlatıldı

İZDENİZ trafiğe nefes oldu

ÖNCE TEMİZLİK SONRA PANEL

Parklarda temizlik ve bakım çalışmaları devam ediyor

Milletimizin Başı Sağ olsun!

Balıkesir’de Ahilik Haftası renkli görüntülere sahne oldu

YOMRA BELEDİYESİ OLAĞANÜSTÜ MECLİS TOPLANTISI