AK PARTİ 12.10.2024 11:52:28 0
Başkan Öztaş’tan Okul Önlerinde Güvenlik Adımı

Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, ilçemizdeki okul önlerinde güvenliği artırmak adına önemli adımlar atıyor. İlk olarak, öğrencilerimizin güvenliğini sağlamak amacıyla Zabıta Trafik Birimini okul önlerinde görevlendiren Başkan Öztaş, şimdi ise okul önlerine hız kesici kasisler yaparak güvenlik tedbirlerini güçlendiriyor. Bu çalışmalarla, öğrencilerimizin güvenli bir şekilde okullarına ulaşmaları hedefleniyor.

Afyonkarahisar,Sandıklı Belediyesi

Başkan Öztaş’tan Okul Önlerinde Güvenlik Adımı

“BİR ÇOCUK BİR TEBESSÜM” KÖY OKULLARINDAKİ MİNİK ÖĞRENCİLER AKSARAY BELEDİYESİ’NİN MİSAFİRİ OLDU

HASAN KILCA’DAN 11 EKİM DÜNYA KIZ ÇOCUKLARI GÜNÜ MESAJI

UCLG BAŞKANI ALTAY LAHEY’DEN DÜNYAYA SESLENDİ: “İSRAİL’İN ÖLDÜRDÜĞÜ MASUM BEBEKLERİN CESETLERİ BUGÜN SESSİZ KALAN DÜNYANIN ALNINDA KARA BİR LEKEDİR”

Selçuklu Belediyesi’nden arı üreticilerine destek YÜZDE 50 HİBELİ ARILI KOVAN DESTEĞİNİN 3.’SÜ BAŞLADI

Büyükşehir’den İhale

Tayini Çıkan ilçemiz Nüfus Müdürüne Veda Yemeği

Haydi Çocuklar, “Kitaplar Ülkesi” Sizi Çağırıyor!

Büyükşehir’den kahverengi kokarcayla mücadeleye destek